FOTBAL  »  Superliga  »  REMEMBER

Ce s-a întâmplat când „Fiara” Lăcătuș a fost provocat de un dinamovist: „Steaua avea 1-0. Am intrat direct pe el cu scuipături și înjurături”

Nu multă lume a a avut curajul să-l provoace pe Marius Lăcătuș pe teren
Nu multă lume a a avut curajul să-l provoace pe Marius Lăcătuș pe teren

Articol de GSP - Publicat joi, 23 aprilie 2020 11:15

Ioan Mărginean (59 de ani), președintele lui Gaz Metan Mediaș, și-a adus aminte în această dimineață de un episod petrecut în urmă cu 36 de ani, într-un derby Dinamo - Steaua, câștigat de „câini” cu 2-1. 

Poreclit „Limoniu”, Ioan Mărginean a descris senzațiile pe care le-a trăit din momentul în care Cornel Dinu, la acea vreme secund la Dinamo, i-a spus că va intra în teren. 

„Dumnezeu să-i dea sănătate tăticului meu Cornel Dinu. Mă întreabă atunci Dinu: «Limoniule, intri?». Mi-a căzut fața. Era 1-0 pentru Steaua, gol Lăcătuș, mânca-ți-aș sufletul.  

«Procurorului» nu puteai să-i zici că nu poți să intri în teren. Din minutul 1, am intrat direct cu înjurături și scuipături pe Lăcătuș, exact cu armele lui. 

I-am distras atenția. Ne-am scuipat, ne-a înjurat, iar el, de la prima fază, a încercat să-mi rupă piciorul. Lăcătuș a câștigat la înjurături cu 172 la 100, dar Dinamo a reușit să câștige cu 2-1 meciul. A fost primul și ultimul meu meci ca fundaș stânga, îi mulțumesc lui Dumnezeu că am ieșit cu bine de acolo”, a povestit Ioan Mărginean, la Pro X. 

Ioan Mărginean a fost campion cu Dinamo și a cucerit două Cupe ale României alături de „câini”, în 1983 și 1984.

Ce s-a întâmplat când „Fiara” Lăcătuș a fost provocat de un dinamovist: „Steaua avea 1-0. Am intrat direct pe el cu scuipături și înjurături”

Citește și alte știri din sport:

Retro GSP. Povestea suspectă a celei mai mari diferențe de scor din Steaua-Dinamo. Hizo: "Ce rost are să dezgropăm morții...?!"

RETRO GSP. 39 de ani de la ultimul meci al lui Cornel Dinu la națională » Dezvăluiri incendiare: „Aș fi avut mai multe selecții, dar Liță Dumitru îi transmitea lui Piști că-l mai făceam bozgor”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
anton40
anton40  •  24 Aprilie 2020, 03:26

Ca Marius Lacatus nu o sa mai vedeti fotbalist neam de neamul vostru!Lasa ca veti vedea domnisoare ajutate de regulament arbitrii.Oamenii in tribune zici ca este la puscarie.Au gazon cei de azi de milioane de euro.Acum 30 de ani aveam performante pe mocirla dar cu jucatori precum Marius Lacatus!

creeperno999
creeperno999  •  23 Aprilie 2020, 23:06

Respect

1507324385994919
Florin Ciulic  •  23 Aprilie 2020, 15:27

o rusine de sportiv,a injurat,a scuipat,colegi,adversari si a distrus cateva destine,cu acele fracturi de tibie-peroneu in numar de trei,sper sa nu gresesc...pacat ca a fost suportat atat,dupa ce i-a rupt piciorul lui ardeleanu de la bacau,clar intentionat,trebuia suspendat din viata sportiva...trist ca pentru unii,acest personaj trist este idol!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează