FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Ioan Niculae a încercat să explice plecarea lui Iordănescu de la Astra, dar până la urmă le-a închis telefonul în nas jurnaliștilor: "Asta a fost nemulțumirea"

Articol de GSP - Publicat luni, 02 aprilie 2018 17:42

Ioan Niculae, 63 de ani, patronul Astrei Giurgiu, a încercat să explice astăzi motivele care au dus la despărțirea de Edward Iordănescu, 39 de ani. Finanțatorul a avut o intervenție scurtă la TV Telekom Sport, terminată abrupt, după ce acesta a închis brusc telefonul. 

"Nu e nicio ruptură între noi. Ne-am separat ca prieteni. A fost o nemulțumire cu privire la jocul echipei și am considerat că e nevoie să dăm un imbold. Edward nu a fost demis, a fost o treabă stabilită de comum acord. Relațiile dintre noi nu s-au deteriorat. Luați ca atare comunicatul clubului", a spus Ioan Niculae, care a închis imediat telefonul. 

Edi Iordănescu, 39 de ani, a decis să plece de la Astra, echipă la care a venit în vară, din cauza situației echipei și după ce a fost criticat de mai multe ori de patron(detalii, aici).

"În urma unei analize a situaţiei actuale, AFC Astra Giurgiu şi antrenorul Edward Iordănescu au decis astăzi rezilierea de comun acord a angajamentului pe care tehnicianul îl avea cu clubul nostru. Îi urăm mult succes în continuare, în cariera sa, domnului Iordănescu şi îi mulţumim pentru munca depusă în acest sezon la clubul Astra"
 Comunicatul clubului Astra Giurgiu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  02 Aprilie 2018, 20:15

FOTBALUL NOSTRU E MORT DIN CAUZA ..GENULUI ASTA DE ..INVESTITOR..CONDAMNATI PENAL..FOSTI SECURISTI SAU SMENARI SADEA.. SIC.. CU..

1745flo
1745flo  •  02 Aprilie 2018, 20:15
Postat de gtn5 pe 02 Aprilie 2018, 18:39

sa aduca un elefant ca antrenor si cand nu-i convine ceva il impusca,nu mai plateste rezilierea si se alege si cu un trofeu.

Adică sa urmeze exemplul ciobanului!

spinoza
spinoza  •  02 Aprilie 2018, 20:13

Penalule! Iordanescu a facut bici dintr-o echipa incropita din fotbalisti necunoscuti! Nimeni nu se astepta la minuni, doar tu ai vrut sa si pocneasca!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează