FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - U CLUJ 5-0

Ioan Ovidiu Sabău, după umilința de la Craiova: „Cea mai urâtă seară din carieră! Nu asta e echipa pe care am antrenat-o”

FCU Craiova a învins-o pe U Cluj, scor 5-0, în etapa cu numărul 24 din Liga 1. Ioan Ovidiu Sabău (54 de ani) spune că a fost cea mai tristă seară din cariera lui de antrenor. +21   FOTO
FCU Craiova a învins-o pe U Cluj, scor 5-0, în etapa cu numărul 24 din Liga 1. Ioan Ovidiu Sabău (54 de ani) spune că a fost cea mai tristă seară din cariera lui de antrenor.

Articol de - Publicat vineri, 03 februarie 2023 22:20 / Actualizat vineri, 03 februarie 2023 22:29

FCU Craiova a învins-o pe U Cluj, scor 5-0, în etapa cu numărul 24 din Liga 1. Ioan Ovidiu Sabău (54 de ani) spune că a fost cea mai tristă seară din cariera lui de antrenor. 

O singură dată în 229 de meciuri a mai pierdut antrenorul Sabău la 5 goluri diferenţă, pe 21 aprilie 2009, Dinamo-Gloria Bistriţa 5-0.

Chipciu, devastat după umilința cu FCU Craiova: „Mă simt abuzat fotbalistic. O să îi visez pe Bahassa și Bauza la noapte! Dacă aveam 20 de ani, luam 3 «roșii»”
FCU CRAIOVA - U CLUJ 5-0
Chipciu, devastat după umilința cu FCU Craiova: „Mă simt abuzat fotbalistic. O să îi visez pe Bahassa și Bauza la noapte! Dacă aveam 20 de ani, luam 3 «roșii»”

Ioan Ovidiu Sabău, după FCU Craiova  - U Cluj 5-0: „Cea mai urâtă seară”

„De nerecunscut! Am avut două jocuri foarte bune cu Voluntari și cu Rapid. Înțeleg, am întâlnit un adversar în formă, dar nu te poți prezenta așa slab. Trebuie să înțelegem ce s-a întâmplat, trebuie făcută o analiză. Să vedem unde am greșit, în special eu. 

Foarte ușor am luat golurile în zonă centrală. E greu să fac o analiză la cald. Nu am avut curaj să jucăm. Nu e un meci pe care trebuie să îl uităm, trebuie să analizăm, ce se întâmplă. Nu avem agresivitate la fundașii centrali.

Eu am în continuare o impresie bună despre jucători, îi văd foarte afectați. Putem compensa printr-o atitudine bună, Nu vom avea probleme să retrogradăm, asta cred, dar multe lucruri nu au funcționat. Ce să mai spun? E un scor clar, au fost mult mai buni decât noi. 

E una dintre cele mai grele seri. E cea mai urâtă seară din cariera de antrenor! Urmează Mioveni, trebuie să îl pregătim bine, să ne refacem din punct de vedere mental. Nu asta e echipa pe care o cunosc și pe care am antrenat-o. Am arătat mult mai bine, altă stare de spirit, altă mentalitate”, a spus Ioan Ovidiu Sabău la Orange Sport. 

VIDEO. Atmosferă dezolantă la Craiova, după decizia fără precedent a lui Mititelu » Cine a pătruns în tribune la meciul cu U Cluj

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Balint pune piciorul în prag: „Unii jucători atât pot, o să vină alții” + „Suntem de Liga 2 în acest moment”

Rapid intervine în conflictul dintre Adrian Mititelu și ultrașii FCU Craiova: „Căutăm cele mai bune soluții”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
VanBasten
VanBasten  •  04 Februarie 2023, 18:29
Postat de george.br pe 04 Februarie 2023, 10:27

Dar ala e antrenor? Eu stiam ca e valet...

Nu-l confunda cu meme.

cj666
cj666  •  04 Februarie 2023, 12:07
Postat de 007claudiu pe 04 Februarie 2023, 10:09

Nimeni nu spune ca U Cluj nu e o echipa pozitiva a campionatului. Sa dea Dumnezeu sa intre si Unirea Dej sa facem un pol fotbalistic la Cluj. Ca a pierdut U Cluj cu FC Univ. Craiova, asta e! CFR-ul a luat-o in barbă la fel, tot de la echipa lui Mititelu cu 3-1. Opinia mea ca Mititelu are echipa de Play Off. Daca mai erau vreo 2-3 etape in plus sigur intrau in Play Off.

Hai sa fim seriosi. Acum 2 ani marea U la care U probabil vine de la UBahn ca nu are nimic cu universitatea, o lua gratios de la ACSF Recea. O comuna de 1000 de locuitori langa Baia-Mare. Cam asta e valoarea, cum sa nu ia 5 de la o echipa de fotbal?

007claudiu
007claudiu  •  04 Februarie 2023, 10:47

Asta e atitudinea pozitiva. Congrats!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează