FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCU CRAIOVA

Rapid intervine în conflictul dintre Adrian Mititelu și ultrașii FCU Craiova: „Căutăm cele mai bune soluții”

Rapid așteaptă spectacol în tribune la meciul cu FCU Craiova // sursă foto: Imago Images
Rapid așteaptă spectacol în tribune la meciul cu FCU Craiova // sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 03 februarie 2023 15:10 / Actualizat vineri, 03 februarie 2023 15:54

În contextul rupturii dintre FCU Craiova și Peluza Sud, gruparea de ultrași care susține clubul, Rapid a precizat că îi așteaptă pe fanii olteni la meciul de campionat de pe 10 februarie.

  • Meciul Rapid - FCU Craiova este programat vineri, 10 februarie, la ora 20:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO.

După ce ultrașii din galeria lui FCU au provocat suspendarea meciului dintre Sepsi OSK și alb-albaștri, clubul din Bănie va disputa fără spectatori următoarea partidă, pe teren propriu cu U Cluj, decizia de a interzice accesul la meci aparținându-i chiar patronului Adrian Mititelu.

Apoi va urma un meci în deplasare cu Rapid, în Giulești, la care membrii galeriei lui FCU, prin vocea liderului, și-au anunțat intenția de a participa. Dacă nu organizat, în peluza oaspete, atunci strecurați printre fanii rapidiști, la tribune.

CFR Cluj avertizează, în cazul jucătorului declarat liber de FIFA: „Răspundeți în solidar!”
CFR CLUJ
CFR Cluj avertizează, în cazul jucătorului declarat liber de FIFA: „Răspundeți în solidar!”

Rapid îi așteaptă pe fanii FCU Craiova la meciul direct: „Căutăm cele mai bune soluții”

În acest context, Rapid a prezentat câteva declarații ale reponsabilului de ordine și siguranță al clubului, Adrian Olariu. Acesta invită fanii olteni la meci:

Am urmărit dezbaterile din mass-media ale domnului Adrian Mititelu și ale liderilor de galerie olteni, legate de prezența suporterilor FCU Craiova 1948 la partida cu Rapid, de săptămâna viitoare. 

Pentru noi lucrul cel mai important este acela de a juca fiecare partidă de pe Giulești cu stadionul plin, într-o atmosferă frumoasă, așa cum suporterii noștri o fac meci de meci.

Rapid înseamnă spectacol, atât pentru suporterii din stadion, cât și pentru cei care urmăresc meciurile noastre la televizor, dar și pentru simpli spectatori. Iar spectacolul la meciurile Rapidului trebuie să aibă loc atât pe teren, cât și în tribune.

Acesta este ADN-ul Rapidului și este motivul pentru care considerăm că un spectacol înseamnă, în esență, și participarea unei galerii a oaspeților. (...)

Imediat după această partidă (n.r. - cu FC Voluntari), ne vom concentra 100% pe meciul cu FCU Craiova, căutând cele mai bune soluții pentru ca partida să se desfașoare în deplină siguranță și securitate pentru toți spectatorii prezenți pe stadion

Lucrul acesta se poate realiza doar cu respectarea tuturor normelor organizatorice, specifice unui asemenea meci.

FCU Craiova - U Cluj se joacă fără spectatori

Până la duelul cu Rapid, FCU Craiova o va înfrunta pe U Cluj pe teren propriu, în etapa 24 de campionat. La acest meci nu va asista niciun spectator, după ce Adrian Mititelu a solicitat ca meciul să se dispute cu porțile închise, de teama unor posibile incidente provocate de ultrași. 

VIDEO: Nicolo Napoli a încurcat următorul adversar al Craiovei

Mai multe știri din Liga 1: 

Basarab Panduru intervine în războiul dintre Adrian Mititelu și fanii lui FCU Craiova: „Tu, ca suporter, ai mai face asta?”

UTA nu dă înapoi! În ce condiții îl lasă la CFR Cluj pe fotbalistul care l-a impresionat pe Dan Petrescu: „E clar, n-are cum să plece!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
Normal
Normal  •  03 Februarie 2023, 18:55

Ctot bagati in seama turma aia de la Craiova ? Aia nu sunt galerie sunt o gasca de bezmetici care au in repertoriu doua scandari, La *** m__e la *** si afara cu ungurii din tara. Au un unic scop, sa-l capuseze pe Mititelu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează