FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

UTA nu dă înapoi! În ce condiții îl lasă la CFR Cluj pe fotbalistul care l-a impresionat pe Dan Petrescu: „E clar, n-are cum să plece!”

Otele, în dreapta, s-a înțeles deja cu CFR Cluj
Otele, în dreapta, s-a înțeles deja cu CFR Cluj

Articol de - Publicat vineri, 03 februarie 2023 11:57 / Actualizat vineri, 03 februarie 2023 12:01

UTA rămâne tare pe poziții și nu acceptă să-l lase gratis pe Philip Otele la CFR Cluj în actuala fereastră de mercato. Acest lucru s-ar putea petrece cu o singură condiție: clujenii să-i achite o sumă de bani „Bătrânei Doamne”.

Prin vocea team-managerului Attila Brosovszki, arădenii au transmis condițiile în care extrema nigeriană de 23 de ani poate ajunge în Gruia încă din această iarnă. Totodată, oficialul clujenilor a vorbit despre posibilitatea ca brazilianul Roger, proaspăt rămas liber de contract după o gafă a CFR-ului, și Cristi Bălgrădean să ajungă la Arad.

CFR Cluj trebuie să plătească 100.000 de euro pentru a-l lua acum pe Otele

„Bineînțeles, Otele a semnat cu cei de la CFR Cluj (n.r. - acord valabil începând din vară). Momentan, este jucătorul nostru, se antrenează cu noi. Dacă cei de la CFR își doresc, într-adevăr, să-l ia de acum și nu să aștepte până la vară, cu siguranță vor trebui să plătească o anumită sumă pentru ca jucătorul să fie eliberat. (...) Da, suma ar fi de 100.000 de euro. Dar până nu se parafează ceva clar și nu se ajunge la un acord, e clar, Otele nu are cum să plece de la UTA

(...) Da, suma ar fi de 100.000 de euro. Dar până nu se parafează ceva clar și nu se ajunge la un acord, e clar, Otele nu are cum să plece de la UTA!”, a spus Attila Brosovszki, la Pro Arena.

Philip Otele a ajuns la UTA în ianuarie 2022, din Lituania, de la Kauno Zalgiris. În anul petrecut la UTA, Otele a jucat 40 de meciuri. A înscris 10 goluri și a pasat decisiv în două rânduri.

În privința lui Roger și Bălgrădean, primul e în litigiu cu CFR, s-ar putea să se întoarcă la UTA. Vom vedea în următoarele zile dacă discuțiile începute cu el se vor concretiza. În privința lui Bălgrădean, situația e doar la capitolul zvonuri.

- Attila Brosovszki, team-manager UTA

GSP a aflat ce pretenții are UTA pentru Philip Otele

Gazeta Sporturilor a aflat pretențiile arădenilor pentru Otele, fotbalist care oricum va rămâne liber de contract în vară și ar merge gratuit atunci la CFR Cluj.

Surse din interiorul clubului susțin că finanțatorul Meszar a cerut în cadrul negocierilor o sumă de bani și doi jucători ai CFR-ului: pe mijlocașul Roger și portarul Cristian Bălgrădean!

Cel mai probabil, tratativele vor continua. Fereastra de transferuri în România se va închide pe 13 februarie.

VIDEO Cristi Balaj, declarații după FC Voluntari - CFR Cluj 0-1

Citește și alte știri din Superligă: 

Ce țeapă a luat Rotaru! Finanțatorul Craiovei s-a „fript” de două ori cu fotbalistul care vrea să-i ducă pe juveți la sapă de lemn

Basarab Panduru intervine vocal în războiul dintre Mititelu și fanii Craiovei: „Tu, ca suporter, ai mai face asta?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
007claudiu
007claudiu  •  04 Februarie 2023, 10:56

Nu vor cu schimb de jucatori, sa fie sanatosi. 3 luni trec repede. In luna mai campionatul e terminat, UTA in schimb trebuie sa il plateasca pe Otele pana la finalul campionatului, de fapt pana in 30 iunie 2023

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  03 Februarie 2023, 18:06

Și săraci și cu pretentii! Tot voi o sa pierdeți deoarece CFR nu sta în Otele își permite sa aștepte, poate nici nu va confirma asa ca de ce sa va dea vouă bani ,jucători etc .? Nu sunteți în poziția sa mai puneți și condiții, sunteți sfătuiți prost ,o sa vedeți ca rămâneți cu " buza umflata " !

rav410wrc
rav410wrc  •  03 Februarie 2023, 16:50

Otele, la UTA, oricum NU va mai juca, din pacate :((( Eu zic, sa ne ocupam, cat mai URGENT, de "repatrierea" lui Roger, dc vrem sa mai salvam ceva din sezonul asta ... Cateva zeci de mii de euro, in plus, de la RadioErevan, ne-ar prinde bine, dar si ei profita de faptul ca oricum, Philip, nu mai are cum sa joace pt UTA, primavara asta :(( Pentru noi doar UTA conteaza !!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează