FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Au fost Hagi și Popescu implicați în transferul lui Cicâldău la Galatasaray? » Ce spune Ioan Ovidiu Sabău despre transferul mijlocașului român: „Pe cine să întrebe, dacă nu pe ei?”

Gică Hagi, Gheorghe Popescu și Fatih Terim
Gică Hagi, Gheorghe Popescu și Fatih Terim

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 iulie 2021 10:37 / Actualizat duminica, 25 iulie 2021 12:26

Alexandru Cicâldău este fotbalistul lui Galatasaray! Mijlocașul de 24 de ani a semnat un contract pe 5 sezoane cu turcii. Despre transferul internaționalului român a vorbit și Ioan Ovidiu Sabău, fostul mijlocaș al Naționalei României.

Fostul internațional este convins că Gică Hagi și Gică Popescu s-au implicat în acest transfer, fiind bine cunoscută relația pe care cei doi o au cu Fatih Terim, antrenorul lui Galatasaray.

„Au fost momente în care a arătat foarte bine Cicâldău. Eu cred că la asta s-a gândit Galatasaray când l-a luat. De partea cealaltă, Giovanni Becali l-a dus acolo pentru că ştie că nu se va face de râs cu el. Cum să nu-i convingăGiovanni Becali pe turci? El ţine foarte mult să nu se facă de râs. Eu cred că Giovanni l-a dus acolo cu gândul că va juca. 

Vrea să mai ducă şi alţi fotbalişti români la Galatasaray. E mai uşor să joci cu jucători de un anumit nivel, de nivel ridicat. A contat însă şi relaţia lui Terim cu Gică Hagi, cu Gică Popescu. 

Sigur i-a întrebat: »Cum e Cicâldău, că suntem interesaţi să îl luăm«. Şi pe cine puteau să întrebe, dacă nu pe Hagi şi Popescu?”, a spus Sabău, pentru Look Sport.

Cicâldău la Galatasaray, o afacere excelentă și pentru Farul!

Când a fost transferat de olteni de la Farul (echipa se numea atunci Viitorul), în 2018, dobrogenii au păstrat și un procent de 30% dintr-un viitor transfer. 

Așadar, clubul patronat de Gică Hagi trebuie să încaseze acum 1,95 milioane de euro! O afacere excelentă pentru Farul, care a primit deja în schimbul jucătorului 1 milion de euro în vara lui 2018.

Antrenorul Dragoș Bon, înainte de FCSB - Universitatea Craiova

Citește alte știri din Liga 1:

Hagi a dat lovitura! Câți bani câștigă după transferul lui Cicâldău la Galatasaray

CCA îl ignoră pe Becali! Decizia Comisiei pentru derby-ul FCSB - Universitatea Craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
potec
potec  •  25 Iulie 2021, 16:29
Postat de traian_v pe 25 Iulie 2021, 13:27

Hagi s-a grabit sa isi ia partea, pana nu il distruge Olguta si clona pe Cicaldau in anonimat.

Rau este sa fi frustrat, pe cine a mai distrus olguta si clona cum zici tu,cind toti au plecat la mai bine, la salarii mai mari. Ca si hagi avea interes financiar , asta e , toata lumea sa fie multumita, doar galata ramine de vazut daca va fi multumita dar asta e problema lor

potec
potec  •  25 Iulie 2021, 16:24
Postat de vasileroaita pe 25 Iulie 2021, 12:55

Cine e atat de naiv sa creada ca Galata l-a luat pentru valoarea sa... nedovedita?! Este o afacere intre machidoni. Parca s-a uitat deja ca unii au ajuns in puscarie pentru asa ceva...

Daca taceai filozof ramineai, ba s-a facut puscarie pt nedeclarea sumei de transfer. Aici cumva s-au platit 10 si au declarat 6? Poveste-ne tu care e smenul sa intelegem si noi cum sta treaba

st.il.
st.il.  •  25 Iulie 2021, 15:33

Normal că "patronii machedoni" își vor trage "cașcavalul", doar din asta trăiesc !. Cici va fi super mulțumit, rechemat la naționala lu' rădoi până la calendele grecești, căci "merită", iar noi, vom lătra în pustie cu speranța că, vreodată, vom mai avea vreo echipă tricoloră să ne mai reprezinte cu cinste și mândrie !...Restul, sunt afaceri purtate pe plaiuri dobrogene și ilfovene, pe la stâni, pe la cazinouri și hoteluri de lux !...QED...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează