FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Început vijelios de săptămână » Ioan Varga: „Oferta mea pentru Gigi Becali este una publică. Să-mi bage în cont 6 milioane de euro!”

Ioan Varga și Gigi Becali
Ioan Varga și Gigi Becali

Articol de - Publicat luni, 08 aprilie 2024 11:11 / Actualizat luni, 08 aprilie 2024 11:35

Ioan Varga (52 de ani), patronul lui CFR Cluj, a oferit prima reacție după anunțul lui Gigi Becali (65 de ani) de duminică, prin care conducătorul FCSB-ului și-a manifestat interesul pentru transferul lui Philip Otele (24 de ani).

Duminică, după FCSB - Universitatea Craiova 2-0, patronul roș-albaștrilor a intrat în direct și și-a manifestat interesul pentru 5 jucători, printre care și Otele, de la CFR Cluj. Luni, a doua zi, Varga a anunțat public cât trebuie să plătească patronul pentru jucătorul clujenilor.

Ofertă în direct pentru un titular de la FCSB: „Ăsta e salariul!”
FCSB - CSU CRAIOVA 2-0
Ofertă în direct pentru un titular de la FCSB: „Ăsta e salariul!”

Ioan Varga vrea 6 milioane de euro pentru Otele

Varga a văzut declarațiile lui Becali și a revenit cu un răspuns. Conducătorul ardelenilor i-a fixat prețul nigerianului, iar Becali va trebui să scoată din buzunar 6 milioane de euro pentru a-l transfera, în tentativa de a ajunge în grupele Ligii Campionilor.

„Am auzit că Becali ar fi interesat de Otele. Sunt un om de business, pragmatic, iubesc fotbalul, dar trebuie să asigur și un echilibru financiar la echipă.

Oferta mea pentru Gigi Becali este una publică și foarte simplă. Dacă vrea să îl ia și să facă spectacol cu Otele, eventual în Champions League, trebuie să plătească 6 milioane de euro. Acesta este prețul acestui jucător fantastic pe care noi îl avem.

Dacă dă acești bani poate să îl ia. Acesta este un preț așa, de prietenie, pentru Gigi Becali, pentru că suntem toți aici, în campionatul românesc. Pentru campionatele străine, de exemplu Anglia, prețul poate să fie și mai mare.

Îi transmit domnului Becali scurt, să-mi bage în cont 6 milioane de euro și poate să-l ia pe Otele. În mod sigur o să-și facă treaba cu el și o să facă spectacol dacă ajunge în Champions League sau unde dorește domnia sa”, a explicat Varga, pentru Fanatik.

Îmi place și Otele. Mă gândesc la el, dacă îmi convine prețul. Poate cei de la CFR Clu vor să câștige bani, dacă nu merg în cupele europene.

- Gigi Becali la PrimaSport

Sezon foarte bun pentru Philip Otele

Aripa stânga nigeriană a fost motorul ofensivei celor de la CFR Cluj, aflați pe locul 2 în Superligă după primele 3 etape din play-off. Otele a marcat 13 goluri în 34 de meciuri, fiind golgheterul „feroviarilor”.

De asemenea, cu 7 pase decisive reușite, Philip Otele este și al doilea cel mai bun pasator din tabăra fostei campioane a României. Doar Ciprian Deac (13 assist-uri) îl depășește la acest capitol.

Philip Otele a mai evoluat în cariera sa pentru UTA Arad și FK Kauno Zalgiris (Lituania).

1,5 milioane de euroe cota lui Philip Otele, conform Transfermarkt

VIDEO. FCSB - Universitatea Craiova 2-0. Florinel Coman, MVP-ul partidei de pe Arena Națională: „Suntem foarte aproape de a fi campioni, însă nu intrăm în vacanță”

Citește și alte știri:

Ce șanse ar avea FCSB în preliminariile Ligii Campionilor » Adversarele care îl sperie pe Panduru: „Meciuri grele!”
FCSB - UNIVERSITATEA CRAIOVA 2-0
Ce șanse ar avea FCSB în preliminariile Ligii Campionilor » Adversarele care îl sperie pe Panduru: „Meciuri grele!”
Până la Alibec și Munteanu, Becali a găsit alt atacant: „Vulturar spune că e de mare valoare! E din prima ligă”
FCSB - CSU CRAIOVA 2-0
Până la Alibec și Munteanu, Becali a găsit alt atacant: „Vulturar spune că e de mare valoare! E din prima ligă”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (34)
Dobermannul
Dobermannul  •  08 Aprilie 2024, 20:08
Postat de Moshu.Shucaru pe 08 Aprilie 2024, 19:28

Ce-i cu limbajul ăsta de oltean bătrân, de la țară?!

Securist batran? Atac la persoana nu la ce spune omul ...

Dobermannul
Dobermannul  •  08 Aprilie 2024, 19:42
Postat de Moshu.Shucaru pe 08 Aprilie 2024, 13:51

Doar tu și Valah gândiți așa.

Si in plus ... Citat GSP: "Interlopii apropiați de Nelu Varga și CFR au fost arestați! Camătă, tentativă de omor și proxenetism, printre acuzații" https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/interlopii-apropiati-de-nelu-varga-si-de-cfr-cluj-au-fost-arestati-720283.html

Moshu.Shucaru
Moshu.Shucaru  •  08 Aprilie 2024, 19:28
Postat de Dobermannul pe 08 Aprilie 2024, 18:36

Ca tot zisesi ca doar noi vedem ... Ia sa vedem. Citat GSP: "IMAGINI INCREDIBILE Medalie de campion pentru interlopi: capi periculoși au sărbătorit titlul câștigat de CFR împreună cu Vasile Dîncu și polițiști" https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/titlul-castigat-de-cfr-sarbatorit-impreuna-cu-interlopi-periculosi-vasile-dincu-si-politisti-567358.html Deci vedem ce vede si presa cand se uita prin ... bucataria CFR.

Ce-i cu limbajul ăsta de oltean bătrân, de la țară?!

Vezi toate comentariile (34)
Comentează