FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Ioan Varga a prins curaj după succesul cu Rapid: „CFR nu a murit! S-a văzut că era nevoie de un șoc”

Ioan Varga (65 de ani) a oferit prima reacție după succesul echipei sale din Giulești cu Rapid, scor 4-1 +29   FOTO
Ioan Varga (65 de ani) a oferit prima reacție după succesul echipei sale din Giulești cu Rapid, scor 4-1

Articol de - Publicat duminica, 07 aprilie 2024 10:29 / Actualizat duminica, 07 aprilie 2024 10:52

Ioan Varga (52 de ani) a oferit prima reacție după succesul echipei sale din Giulești cu Rapid, scor 4-1. Patronul clujenilor a fost extaziat de rezultat și de jocul echipei sale și a anunțat faptul că „CFR Cluj nu a murit”.

Clujenii au câștigat fără drept de apel meciul cu Rapid, iar Ioan Varga a precizat faptul că echipa avea nevoie de un șoc după umilința din Cupa României cu Corvinul Hunedoara. Mai mult decât atât, patronul CFR-ului a anunțat revenirea echipei sale în lupta pentru titlu.

Dan Șucu are primul nume de antrenor pentru înlocuirea lui Bergodi » Îl mai vrea o echipă din play-off
RAPID
Dan Șucu are primul nume de antrenor pentru înlocuirea lui Bergodi » Îl mai vrea o echipă din play-off

Ioan Varga, după Rapid - CFR Cluj 1-4: „CFR Cluj nu a murit”

Cel mai fericit om după victoria clujenilor a fost patronul Varga. Acesta și-a revenit după eliminarea umilitoare din Cupa României și a fost extaziat de jocul echipei sale în meciul de pe Giulești.

„Sunt foarte foarte fericit și le mulțumesc băieților pentru reacția de după înfrângerea de la Hunedoara. S-a văzut că era nevoie să fac un șoc. Poate mulți m-au criticat. Nu vreau să vorbesc de titlu.

Dar este o seară frumoasă, CFR Cluj nu a murit. ADN-ul de campioni este acolo. Am arătat ca o echipă care se poate bate la titlu. Acesta este ADN-ul creat la CFR Cluj, care toți ați uitat că a câștigat atâtea campionate”, a precizat Varga, pentru Fanatik.

În urma acestui succes, CFR Cluj a urcat pe 2 în Superliga, cu 31 de puncte după primele 3 etape din play-off, la 7 de liderul FCSB. De cealaltă parte, Rapid este pe 4, cu 28 de puncte și se poate depărta și mai mult de primele trei locuri în funcție de rezultatul meciului dintre FCSB și Universitatea Craiova.

Cristiano Bergodi, după ce i s-a cerut demisia

Referitor la faptul că suporterii i-au cerut să plece, Bergodi a lăsat totul în seama conducerii. Dan Șucu a plecat supărat de la stadion, opinând că în club nu există destulă fermitate.

„E normal ca suporterii să fie supărați pe toți. E normal să se ia de antrenor. Cum să percep? E normal, vin la stadion, ne-au sprijinit, apoi e normal. Au cântat tot meciul, și când era 4-0 pentru ei. Apoi normal că te iei de toată lumea, iar antrenorul e principalul vinovat.

Dacă voi fi demis? Nu pot spune eu. E un meci, am pierdut de o manieră în care nu ar trebui, dar conducătorii fac evaluări, nu îmi dau eu cu părerea”.

Match Quiz FCSB - Universitatea Craiova

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Universitatea Craiova și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Rapid - CFR Cluj 1-4. Dan Șucu, mesaj scurt după umilința cu CFR: "Avem prea mulți băieți de treabă în club si prea puțină fermitate" + Ce a spus de Bergodi

Citește și alte știri:

Primul nume care-i cere demisia lui Bergodi după înfrângerea la scor cu CFR: „Când ajungi să fii umilit, e de bun simț să-ți vezi de drum”
RAPID - CFR 1-4
Primul nume care-i cere demisia lui Bergodi după înfrângerea la scor cu CFR: „Când ajungi să fii umilit, e de bun simț să-ți vezi de drum”
Anghel Iordănescu, „săgeți” după Rapid - CFR Cluj 1-4: „CFR Cluj a jucat în seara asta fără antrenor, iar Rapidulețul l-a avut pe Bergodi” + „FCSB câștigă campionatul cu Gigi Becali antrenor”
RAPID
Anghel Iordănescu, „săgeți” după Rapid - CFR Cluj 1-4: „CFR Cluj a jucat în seara asta fără antrenor, iar Rapidulețul l-a avut pe Bergodi” + „FCSB câștigă campionatul cu Gigi Becali antrenor”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (7)
muzica
muzica  •  09 Aprilie 2024, 13:26

Nelutule...ai realizat socul de care franarii aveau nevoie: este f.GREU SA OBTINETI EUROPA,daca veti fi pe locul 3,va bate Otelul la baraj ,ca va asculta cu URECHEA (mai rau ca si Corvinul!)Asa ca povestile cu istericul si needucatul Petrescu,dupa ce primeste mereu picioaore in fund pe unde pleaca dupa CFR,vine la voi, sarmanii, sa scape de somaj ! Vai de capul tau,vezi ca UEFA e pe urmele voastre ,din cauza datoriilor de 35 OOO OOO € !SARMANULE !!! Oi fi tu om bun de afaceri,DAR LA FOTBAL ESTI SLAB DE TOT !(de cand a aparut VAR-ul,cfr s-a abonat la locul 3 !).

Silver1953
Silver1953  •  07 Aprilie 2024, 12:53

Sigur ca da ! Cand joci contra unei echipe "decedate" poti sa spui ca CFR-ul nu a murit ! Sau , pe scurt : Au jucat mortii cu ranitii !

Dobermannul
Dobermannul  •  07 Aprilie 2024, 11:41
Postat de Dobermannul pe 07 Aprilie 2024, 10:55

Nu ma, rapidistii voiau si ei sa scape de antrenor si au jucat scenariul asta invatat de la voi.

De fapt o omenie de la Rapid pentru CFR inaintea meciului CFR-FCSB dupa reteta campionatului trecut cu 2-7 cu Farul. Ei nu joaca cu alt obiectiv decat sa bata FCSB (adica Steaua in mintea lor) si FCSB sa nu castige campionatul. Cel mai clar exemplu de hatereala. Vai de ei saracii sa traiasca o viata intreaga chinuiti de ... ganduri negative.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează