FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CFR 1-4

Primul nume care-i cere demisia lui Bergodi după înfrângerea la scor cu CFR: „Când ajungi să fii umilit, e de bun simț să-ți vezi de drum”

Cristiano Bergodi +29   FOTO
Cristiano Bergodi

Articol de - Publicat duminica, 07 aprilie 2024 09:51 / Actualizat duminica, 07 aprilie 2024 09:56

Gheorghe Răducan, cunoscut sub numele de Gigi „Corsicanu”, fostul lider de galerie de la Rapid, a cerut demisia lui Cristiano Bergodi după înfrângerea la scor de acasă, 1-4 împotriva lui CFR Cluj.

Rapid a ajuns la trei înfrângeri consecutive în campionat, iar întreg stadionul i-a cerut demisia lui Bergodi.

Anghel Iordănescu, „săgeți” după Rapid - CFR Cluj 1-4: „CFR Cluj a jucat în seara asta fără antrenor, iar Rapidulețul l-a avut pe Bergodi” + „FCSB câștigă campionatul cu Gigi Becali antrenor”
RAPID
Anghel Iordănescu, „săgeți” după Rapid - CFR Cluj 1-4: „CFR Cluj a jucat în seara asta fără antrenor, iar Rapidulețul l-a avut pe Bergodi” + „FCSB câștigă campionatul cu Gigi Becali antrenor”

Gigi „Corsicanu”: „Când ajungi să fii umilit, e de bun simț să-ți vezi de drum”

„Asta decide patronul (n.r. - dacă trebuie să plece Bergodi). Eu nu pot să spun ce simt, pentru că nu vreau să influențez.

La pauza meciului am vorbit cu Daniel Niculae şi Maftei şi mi-au spus că jucătorii sunt privilegiaţi, pentru că dacă se întâmpla chestia asta în perioada în care ei erau fotbalişti, iar Rapid era condusă cu 0-4 în Giuleşti, spectatorii săreau în teren.

Au tot ce le trebuie, cele mai mari salarii din România, totul pe tavă! Nu este nicio presiune, nicio problemă dacă nu vom câştiga campionatul, dar nu este în regulă ce s-a întâmplat în seara asta.

Este de bun simţ ca Bergodi să spună că ridică mâinile şi îşi vede de drum. Să ne respecte, pentru că noi i-am arătat un respect total. Este normal să ai progres în timp, dar când ajungi să fii umilit, este o chestie de bun simţ să-ți dai demisia”.

Nu vreau să îi jignesc pe jucători, dar la cum s-au comportat fanii în seara asta, nu aș mai ieși pe stradă! I-au încurajat tot meciul! La 4-0 cânta tot stadionul", a declarat Gigi „Corsicanu” la PrimaSport.

Cristiano Bergodi, după ce i s-a cerut demisia

„E normal ca suporterii să fie supărați pe toți. E normal să se ia de antrenor. Cum să percep? E normal, vin la stadion, ne-au sprijinit, apoi e normal. Au cântat tot meciul, și când era 4-0 pentru ei. Apoi normal că te iei de toată lumea, iar antrenorul e principalul vinovat.

Dacă voi fi demis? Nu pot spune eu. E un meci, am pierdut de o manieră în care nu ar trebui, dar conducătorii fac evaluări, nu îmi dau eu cu părerea”.

Vezi și alte știri:

Chemat la testul doping imediat după Rapid - CFR!
RAPID - CFR CLUJ 1-4
Chemat la testul doping imediat după Rapid - CFR!
Ciprian Deac, mesaj pentru Adrian Mutu: „Îi dedicăm victoria!” » Cum vede decarul ardelenilor șansele la titlu
CFR Cluj
Ciprian Deac, mesaj pentru Adrian Mutu: „Îi dedicăm victoria!” » Cum vede decarul ardelenilor șansele la titlu

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (5)
cordell.hull
cordell.hull  •  07 Aprilie 2024, 14:07
Postat de tomitan pe 07 Aprilie 2024, 11:22

Când esti săltat de către procurori iar un judecător iti dă 30 zile de arest " e de bun simț să-ți vezi de drum". Cine a stricat imaginea clubului?Pe Bergodi l-au săltat mascatii?Nu ,pe D.Niculae ,Bocciu &Co. Faptele de natura penala sunt mai grave decat orice infrângere.

Vezi tu… aici greșești…

stefan56
stefan56  •  07 Aprilie 2024, 12:28

Asa este cu ciorca reincalzita nu faci mancare de Michelin steluta. Adevarat ca in mare parte dinde suporterii rapidului ciorba reincalzita e meniu de craciun. Nicarii in lume vin asemenea cordicani, boccius si dau rota unde in ce directie merge. Ce se poate face cu jucatori dati afara de la alte echipe. Stimez mult Sapunaru dar doamne un jucator de 40 de ani e cel mai bun dann ce sa faca Bergodi, sau vreti circarul star sumudica ????

Gerson
Gerson  •  07 Aprilie 2024, 11:57

Investitorul strategic Corsicanul a constatat că Bergodi este de vină!Îi recomand cu căldură să revadă meciul! Va constata cu stupoare că nu poți pune la punct o mașinărie cu piese vechi și de mâna a doua! Vrei performanță???? Baga mâna in buzunar și adu un portar bun, doi fundași centrali cu valoare, un mijlocaș cu personalitate și unul de travaliu....cu jucători ieftini, bătrâni, liberi de contract...nu aduni decât ce semeni!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează