FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CFR CLUJ 1-4

Chemat la testul doping imediat după Rapid - CFR!

Cristi Săpunaru, în centru, aplaudând după Rapid - CFR Cluj 1-4 // foto: Cristi Preda, GSP +29   FOTO
Cristi Săpunaru, în centru, aplaudând după Rapid - CFR Cluj 1-4 // foto: Cristi Preda, GSP

Articol de - Publicat duminica, 07 aprilie 2024 00:04 / Actualizat duminica, 07 aprilie 2024 00:10

Cristi Săpunaru (40 de ani), căpitanul lui Rapid, a dezvăluit că a fost chemat la controlul doping după finalul meciului cu CFR Cluj, scor 1-4.

Zi plină pentru Cristi Săpunaru. Simbolul Rapidului a fost aclamat și omagiat înaintea meciului cu CFR Cluj, partida #200 pentru el la Rapid, fiindu-i înmânat un tricou personalizat.

A urmat un meci de coșmar, în care oaspeții conduceau cu 4-0 la pauză. Fluierul final nu a adus liniște pentru experimentatul fundaș central, având în vedere că acesta a fost solicitat la testul doping. Chiar Săpunaru a făcut această dezvăluire, în momentul în care a fost întrebat despre imaginile cu el așteptând pe treptele din fața tunelului către vestiare.

+25 FOTO

Cristi Săpunaru, chemat la testul doping imediat după Rapid - CFR Cluj

Am rămas că eram așteptat la doping. Mai contează ce... Sunt prea supărat. Nu țin minte repriză mai proastă, mai slabă decât asta în acest sezon. Trebuie să mergem să câștigăm următorul meci”, a spus Săpunaru.

Anterior, el afirmase că „mi-e rușine de suporteri, de toată lumea. Dacă nu ne schimbăm mentalitatea și nu înțelegem că la fotbal nu e chiar așa simplu cum par lucrurile, o să cădem în prostie și o să ne batem pentru locurile 5-6”.

Nu am nicio explicație pentru prima repriză. Singura chestie pe care o pot spune este... Bine, nici el, Radu (n.r. - „centralul” Radu Petrescu), nu a văzut foarte bine, dar era aut pentru noi și a dat corner. De acolo s-a terminat tot. Prima repriză de coșmar, în a doua am încercat să revenim pe tabelă... dar nu știu.

Singura chestie pe care ne-am spus-o în vestiar la pauză a fost să jucăm fotbal în a doua repriză, că altfel ne facem de râs. Am mai pățit-o o dată anul trecut.

Era obligatoriu să câștigăm, mai ales în fața suporterilor. Stadionul e plin la fiecare meci, iar noi le oferim zile fripte.

CFR a venit cu echipa bună, au lot de 20 și ceva de jucători. Sunt buni. Au intrat cu echipa bună, noi la fel și am fost penibili. Prima repriză... nu știu, trebuia să dăm afară 11 și să intre alți 11. Asta e.

- Cristi Săpunaru, fundaș Rapid

Match Quiz FCSB - Universitatea Craiova

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Universitatea Craiova și câștigă premiile puse în joc!

Citește mai multe știri despre Rapid - CFR Cluj:

Bergodi, după ce tot stadionul i-a cerut demisia: „Conducerea evaluează, nu-mi dau eu cu părerea”
RAPID - CFR CLUJ 1-4
Bergodi, după ce tot stadionul i-a cerut demisia: „Conducerea evaluează, nu-mi dau eu cu părerea”
Ciprian Deac, mesaj pentru Adrian Mutu: „Îi dedicăm victoria!” » Cum vede decarul ardelenilor șansele la titlu
CFR Cluj
Ciprian Deac, mesaj pentru Adrian Mutu: „Îi dedicăm victoria!” » Cum vede decarul ardelenilor șansele la titlu

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close