FOTBAL  »  Superliga  »  DECES

Tragedie în fotbalul românesc » S-a stins din viață fostul internaţional Ioan Zare

Ioan Zare
Ioan Zare

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 februarie 2022 19:16 / Actualizat joi, 24 februarie 2022 10:52

Fostul internaţional român Ioan Zare a decedat azi, la vârsta de 62 de ani. Acesta se afla internat de ieri la secţia de terapie intensivă a Spitalului Judeţean din Oradea.

Internat marți la terapie intensivă după ce anunțase că nu se simte bine, Zare a decedat astăzi. Anunțul a fost făcut de Vova Tămaș, fostul său coechipier.

„Am primit vestea pe care n-am vrut să o primesc. S-a stins Nelu Zare. Dumnezeu să-l odihnească în pace. O mare pierdere. Sunt extrem de trist”, a declarat Tămaș pentru bihon.ro.

Singurul fotbalist chemat la națională de la FC Bihor, care a evoluat alături de România la un turneu final, trebuia să fie prezent la Târgu Jiu, la o competiție old-boys. A preferat să stea acasă și să-și facă analize, iar apoi a fost internat de urgență. 

Ioan Zare a jucat la EURO '84

Zare a strâns 7 selecții în tricoul echipei naționale. A fost în lotul României la Euro '84, unde a evoluat 45 de minute, repriza secundă contra RFG (1-2), când l-a înlocuit pe Hagi. În perioada '85-'90 a jucat la Dinamo, Victoria și Flacăra Moreni, după care și-a încheiat cariera în liga maghiară, la Siofok și Pecs.

Citește alte știri:

S-a stins din viață jurnalistul Cristi Marinescu, corespondentul la Pitești al Gazetei Sporturilor de peste două decenii » „Eu i-am spus primul «Briliantul» lui Mutu”
DECES
S-a stins din viață jurnalistul Cristi Marinescu, corespondentul la Pitești al Gazetei Sporturilor de peste două decenii » „Eu i-am spus primul «Briliantul» lui Mutu”
Fostul hocheist Valentin Gherebe, găsit fără suflare în propria locuință » Era fondatorul brandului Anonymous
DECES
Fostul hocheist Valentin Gherebe, găsit fără suflare în propria locuință » Era fondatorul brandului Anonymous

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
Florin100
Florin100  •  16 Decembrie 2022, 20:54

Dumnezeu sa-l odihneasca! Aveti dreptate in comentariile voastre cu privire la ziaristi. Dar, din pacate aveti dreptate nu doar cu privire la ziaristi ci si cu privire la intregul popor roman, de care nu a mai ramas decat steagul si culorile. Doamne, ce conductori si ce oameni integrii a avut aceasta tara pana in 1989, de cand a inceput sa fie jefuita de o banda de talhari. Pacat de tot ce a avut tarisoara asta. Nu vor mai avea romanii ce au avut pana in 1989, ma refer la resurse, industrie, agricultura, invatamant, cultura, etc. , nici in 2000 de ani de acum inainte. Tot ce am avut, politicienii le-au dat moka la austrieci, romanii au ramas doar cu datoriile.

108808261708421
Francisco Dascal  •  24 Februarie 2022, 13:41
Postat de Mihnea Ilie pe 23 Februarie 2022, 22:49

Fix asta am scris și eu. Domnule, trebuie sa ne obișnuim cu faptul ca avem de, a face cu,, ziariști,, cu o pregătire foarte slaba, superficiali și de o calitate îndoielnică. Majoritatea sunt în cel mai fericit caz, absolvenți de,, Spiru Haret,,. Aveți idee ca jumătate din cei cu,, diploma,, de Spiru, sunt fie la MC Donald, fie la,, Glovo,,? Pentru ca nu sunt primiți nicăieri și nici nu știu sa facă nimic. E trist, chiar tragic. Atrag și eu atenția permanent, nu interesează pe nimeni.!!! *** ***, de altfel. ***... ***. *** ***. ***. ***,, ***,, *** ***, ***!!!

Macar cand vrem sa aducem un ultim omagiu cuiva,scriu totul corect despre respectivul(verific articolul inaintea publicarii).Gazetarasii zero barati atat stiu sa modereze orice cuvant care nu le este pe plac.

108808261708421
Francisco Dascal  •  24 Februarie 2022, 13:36
Postat de Mihnea Ilie pe 23 Februarie 2022, 22:53

Dumnezeu sa, l ierte pe Zare!!! A dat un gol superb, într, un cuplaj bucureștean, cu Sportul. Am fost la meci... Ce fotbal aveam. Și ce gazetari, de clasa!!! Nu ca acum...

Asa este.Aveti perfecta dreptate.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează