FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BUZĂU

Ion Balaur ar putea antrena din retur Gloria Buzău

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 decembrie 2008 00:00

Tehnicianul grupării FC Buftea, Ion Balaur, negociază în aceste zile preluarea funcţiei de antrenor principal al echipei clasate pe ultimul loc în Liga I, Gloria Buzău.

"Suntem în discuţii cu dânsul, dar e o problemă. El nu are licenţă pentru a antrena în Liga I şi este sub contract cu Timişoara. Vom vedea până săptămâna viitoare ce va fi", a declarat, vineri directorul general al Gloriei, Paul Cazan.

Balaur ar urma să semneze un contract valabil până în vară, cu obiectivul clar de a realiza baremul de 25 de puncte. Fost antrenor principal, dar şi secund la Gloria Bistriţa timp de mai mulţi ani, acesta a mai pregătit în ultima vreme pe Poli II Timişoara şi FCM Reşiţa, iar din vară a preluat CS Buftea, echipă pe care a clasat-o pe locul 7 la finalul turului de campionat.

Sursă: NewsIn

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează