FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO 1-0

EXCLUSIV Ion Crăciunescu îi dă dreptate lui Florin Prunea: „Nu dădeam penalty niciodată! Te întrebi despre unii arbitri ce-or căuta în fenomen”

Faza în urma căreia Chivulete a dictat penalty. Cestor cade secerat după o ipotetică lovitură încasată de la Ioan Filip
Faza în urma căreia Chivulete a dictat penalty. Cestor cade secerat după o ipotetică lovitură încasată de la Ioan Filip

Articol de - Publicat duminica, 28 iulie 2019 14:56

CFR CLUJ - DINAMO 1-0 // Dinamoviștii au fost învinși în „Gruia” după penalty-ul acordat de Andrei Chivulete la duelul din careul „câinilor” dintre Ioan Filip și Mike Cestor, iar Billel Omrani a fructificat lovitura de la 11 metri, cu toată opoziția lui Riccardo Piscitelli.

Roș-albii, în special prin vocea lui Florin Prunea, au acuzat acordarea penalty-ului, cerând chiar ca Andrei Chivulete să fie scos din arbitraj.

Ion Crăciunescu, 68 de ani, care a arbitrat și o finală de Champions League, a fost ferm, într-o declarație oferită în exclusivitate pentru GSP.ro:

„Nu e penalty niciodată! Din câte am văzut, Cestor acuza o lovitură la cap, se ținea cu mâna de cap. A fost un ușor contact acolo, dar eu nu dădeam niciodată penalty! A fost o fază normală de joc.

Bine, acum sunt și câțiva arbitri care mie nu-mi trezesc încredere, cum ar fi Chivulete, Cătălin Popa și alții despre care te întrebi ce-or căuta în acest fenomen”, a declarat Crăciunescu. 

VIDEO cu faza controversată

FLORIN PRUNEA: „TOT TIMPUL ZICEA «DAU PENALTY, DAU PENALTY»”

La GSP LIVE, Florin Prunea, președintele lui Dinamo, a declarat că arbitrul le spunea jucătorilor că va dicta penalty.

Tot timpul zicea «Dau penalty, dau penalty». Îi amenința pe jucători la fiecare fază. Mi-au spus fotbaliștii. Chivulete vine și ne înmormântează”, a declarat Florin Prunea.

 

Vezi și: Andrei Chivulete are un bilanț incredibil: numărul imens de penalty-uri acordate în 76 de meciuri în Liga 1

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (85)
popescu222
popescu222  •  29 Iulie 2019, 10:32

Craciunescu se insala, ce intelege el din arbitraj... specialistii de la ziar i-au dat 7 arbitrului, si stim cu totii ca ei se pricep. Fotbalul, logica si gramatica, astea sunt punctele lor tari.

2319265251468449
Lucian Florescu  •  29 Iulie 2019, 00:29

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fairplayromania
fairplayromania  •  28 Iulie 2019, 21:31
Postat de rocky2 pe 28 Iulie 2019, 19:50

Acest articol nu face decat sa dea apa la moara celor ce sustin ca ceferistii sunt ajutati de arbitri! Este o marcă inregistrată a fcsbistilor de la gsp!

Craciunescu este angajatul lui Becali si este normal sa fie împotriva CFR, Craiova, Sepsi si Herma.

Vezi toate comentariile (85)
Comentează