FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRI

Ion Crăciunescu, reacție vehementă după acuzațiile lui Cornel Dinu: „Să meargă la detectorul de minciuni! Pentru mine, Dinu nu mai e nici domn”

Ion Crăciunescu
Ion Crăciunescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 mai 2019 20:43

Fostul arbitru Ion Crăciunescu, 69 de ani, a oferit o reacție vehementă după acuzațiile incredibile, de mită, făcute de Cornel Dinu (70 de ani) în noua sa carte, intitulată „Misterele lui Mister”, acuzații dezvăluite astăzi ÎN EXCLUSIVITATE de GSP. Crăciunescu a declarat în această seară că îl va da în judecată pe Dinu!

Fostul jucător legendar al lui Dinamo a povestit în cartea sa, printre altele, momentul în care Ion Crăciunescu ar fi fost mituit de Bernard Tapie, fostul patron al celor de la Olimpique Marseille, în anul 1993.

„M-am gândit cum să-i răspund acestui individ. Pentru mine, nu mai e nici domn. Am contactat doi avocați. Am înțeles că și domnul Tapie îl va da în judecată pe Cornel Dinu.

Voi aduce dosarul de la acel meci, pe majoritatea le am acasă. Am raportul de la acel meci. L-am răsfoit și am dat pe pagina a doua, am copie după raportul în limba germană, de la observator. Totul era la superlativ în acel raport, am luat nota 9, care înseamnă calificativ excelent.

Dinu să meargă la detectorul de minciuni!

Îl voi respecta toată viața pe Cornel Dinu pentru ce a însemnat ca fotbalist. Mergeam crăcănat să mă asemăn cu el, îmi plăcea foarte mult. Dar pe unii oameni nu pot să-i înțeleg. Va exista o instanță de judecată. O să întreb și dacă editura respectivă a verificat conținutul cărții”, a spus Crăciunescu, la TV Digi Sport. 

„Am fost foarte al naibii în viața mea, mai ales când sunt călcat pe coadă. Nu-l voi ierta niciodată pe Cornel Dinu, văd că știe toate infracțiunile din sportul românesc” Ion Crăciunescu

CONTEXT:

  • În cartea lansată recent, Cornel Dinu a dezvăluit că Ion Crăciunescu ar fi fost mituit de Bernard Tapie, fostul patron al celor de la Olimpique Marseille, în anul 1993, când Dinu era selecționer.
  • “Am nevoie de ajutorul tău. O să vezi că ceea ce îți cer e o nimica toată”, i-ar fi transmis Bernard Tapie telefonic selecționerului român care se pregătea de meciul cu Cehoslovacia de la Kosice.
  • Tapie avea nevoie de Dinu pentru a ajunge la arbitrul FIFA Ion Crăciunescu. Acesta fusese delegat de UEFA să arbitreze ultimul meci din grupă al lui Marseille, la Bruges.
  • Doleanța patronului Tapie era ca Basile Boli, fundașul francezilor, să nu primească un cartonaș galben. Crăciunescu nu l-a avertizat pe Boli în acea partidă.  

Vezi și: Șoc în cartea lui Cornel Dinu: Crăciunescu, corupt în pădure. Culisele mituirii arbitrului FIFA cu 20.000 de dolari la un meci capital din Liga Campionilor + acuzații de blat la cel mai înalt nivel

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
observator3000
observator3000  •  01 Iunie 2019, 14:01
Postat de samertx pe 01 Iunie 2019, 01:28

Confunzi premiul Nobel cu fotbalistul anului acordat de GSp, metre. În al doilea rând, confunzi politica de stradă și majuscula țipătoare cu bunul simț al poporului din care te tragi. În al treilea rând, se pare că, cine țipă mai tare are întâietate la a saluta papalitatea la coborârea pe covorul roșu, în al patrulea rând, vreau să știu de ce România este asaltată de nume neaoșe românești: Cioloș, Barna, Johannis, Koveși, etc... Ai dracului Ionești și Popești, au dispărut din viața noastră. :))

pentru samertx. Ciocu mic dupa ce ciuma a pierdut alegerile la mare distanta. Din astia ca tine mai sunteti 20 la suta. Ai tupeu nene nu gluma.

observator3000
observator3000  •  01 Iunie 2019, 13:59

Comunistule vezi ca paridul *** a pierdut crunt alegerile. Asa ca tine ciocu mic

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

robotucigas
robotucigas  •  01 Iunie 2019, 13:34

La ce sa te aștepți de la un distrus precum Cornel Dinu! Nu ii vad rostul în fotbal, dat vad ca lumea îl baga în seamă aiurea. Da! Ar trebui ca cineva care aduce o acuzare sa poată și să arate că este corectă, dacă nu sa li se dea amenzi. Usturătoare. Trebuie oprită prostia, și acești oameni din fotbal. Ne acuzam că facem blaturi, nebuni. Eu nu cred ca cineva se ferește din calea mingi, și pur și simplu poate au ghinion. Ca albitri sunt acuzați asa, este ceva urât! Ei nu văd chiar tot, se poate înșela. Dar nu cred ca un nebun și-ar da libertatea pentru a face asa ceva! Greșeli au fost multe, și sunt multe rău. Aici ajungem la concluzia ca alți greșesc dând licență la uni care nu știu, iar la fotbal măgăriile se fac când baga juniori. Ceea ce nu este o măgărie, și ei ar trebui sa joace! Gândim numai că se fac măgari, măgari se fac și în parlament, guvern și nimeni nu face nimic!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează