FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - VIITORUL

Poli Iași - Viitorul 1-1 (0-3 la „masa verde”). Obiecția lui Ion Crăciunescu: „Nu a fost regulamentar, nu poți avea scuză”

Viitorul a câștigat la „masa verde” partida cu Viitorul, după ce nocturna arenei „Emil Alexandrescu” s-a stins pentru a doua oară. Ion Crăciunescu spune că decizia luată de Horia Mladinovici este perfect regulamentară.
Viitorul a câștigat la „masa verde” partida cu Viitorul, după ce nocturna arenei „Emil Alexandrescu” s-a stins pentru a doua oară. Ion Crăciunescu spune că decizia luată de Horia Mladinovici este perfect regulamentară.

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 noiembrie 2020 20:25 / Actualizat duminica, 01 noiembrie 2020 21:12

Viitorul a câștigat la „masa verde” partida din deplasare cu Poli Iași, după ce nocturna arenei „Emil Alexandrescu” s-a stins pentru a doua oară, în minutul 54, la scorul 1-1. Ion Crăciunescu spune că decizia luată de Horia Mladinovici este perfect regulamentară, dar are și o obiecție. 

  • CONTEXT: Viitorul va câștiga la „masa verde” partida cu Poli Iași, după ce nocturna stadionului „Emil Alexandrescu” s-a stins pentru a doua oară, la scorul de 1-1, în minutul 54;
  • Chiar înainte ca moldovenii să marcheze golul de 2-1, nocturna stadionului a căzut pentru a doua oară. Arbitrul Horia Mladenovici a fost obligat să fluiere finalul partidei și să ducă cele trei puncte la Constanța - detalii, AICI.

„Nu a fost regulamentar altceva. Sunt mai multe condiții de licențiere. Când se întâmplă asemenea lucruri, trebuie să ai un generator. În regulament nu spune că trebuie să ai trei stâlpi, cinci stâlpi, ci o lumină corespunzătoare, care să asigure vizibilitatea. 

E regulamentar să se încheie meciul. Timpul, cele 60 de minute, se acordă o singură dată pentru întreruperea vizibilității. Un joc nu poate fi amânat decât în interiorul unei ore. Când regulamentul de licențiere îți impune să ai un generator în astfel de cazuri, nu poți avea scuză”, a declarat Ion Crăciunescu, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Crăciunescu, contrazis de Chirica

Ion Crăciunescu a contestat lipsa unui generator funcțional la arena din Iași. Primarul Mihai Chirica afirmă înscă că aparatul ar exista și că a alimentat unul dintre stâlpii de nocturnă, dar că problema a survenit la ceilalți doi stâlpi, care funcționau din sursa obișnută. Detalii AICI!

Citește și alte știri despre Poli Iași - Viitorul:

Poli Iași - Viitorul 1-1 (0-3 la „masa verde”). Primarul Mihai Chirica face dezvăluiri incredibile: „Incompetență, la altceva nu mă duce mintea! Știți ce mi-a zis Andrei Cristea?”

Gică Popescu, despre evenimentele de la Poli Iași - Viitorul: „Ne vine mănușă situația. Sunt 3 puncte”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
id45
id45  •  02 Noiembrie 2020, 11:17

In general un meci se decide pe teren ... dar NU in Romania !

geogeo
geogeo  •  01 Noiembrie 2020, 23:26
Postat de flojo pe 01 Noiembrie 2020, 21:59

Sau cum îi lasă pe mizerabilii de la fc fcsb in liga 1 de atâta amar de vreme nemeritat!

...sau se mareste numarul echipelor de Liga 1 ca sa scape unii de retrogradare...nu Chindia, pentru Chindia n-ar fi facut nimeni nimic...

ciprian_451fh
ciprian_451fh  •  01 Noiembrie 2020, 23:25

De ce era doar un stâlp alimentat de generator și nu toți stâlpii?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează