FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - UTA 4-1

FOTO Greșeală majoră de arbitraj depistată în Rapid - UTA: „E penalty!”

Robert Bădescu a pus mâinile pe adversar / FOTO: Captură TV @Orange Sport 1 +24   FOTO
Robert Bădescu a pus mâinile pe adversar / FOTO: Captură TV @Orange Sport 1

Articol de - Publicat miercuri, 28 februarie 2024 23:08 / Actualizat joi, 29 februarie 2024 00:06

Rapid a învins-o pe UTA, scor 4-1, în runda cu numărul 28 din Superligă. Fostul arbitru Ion Crăciunescu (73 de ani) susține că arădenii ar fi trebuit să beneficieze de un penalty la scorul de 2-1.

UTA a început bine repriza secundă din Giulești, a avut un sfert de oră în care a pus presiune pe poarta apărată de Marian Aioani.

Șucu e noul Becali » Pățanie neplanificată în Giulești, la Rapid - UTA
Rapid - UTA
Șucu e noul Becali » Pățanie neplanificată în Giulești, la Rapid - UTA

Ion Crăciunescu, despre faza controversată din Rapid - UTA

În minutul 66, arădenii au cerut și un penalty la duelul dintre Robert Bădescu și Marcelo Freitas. Fundașul stânga al Rapidului a avut mâinile în jurul adversarului, dar Cătălin Popa, bine plasat, nu a reacționat.

Greșeală majoră de arbitraj depistată în Rapid - UTA: „E penalty!”
Robert Bădescu a pus mâinile pe adversar / FOTO: Captură TV @Orange Sport 1

Faza a fost analizată în camera VAR de Rareș Vidican și Andrei Moroiță. Nici ei n-au considerat că trebuie dictată lovitură de la 11 metri, în ciuda protestelor vehemente ale lui Freitas.

Prezent în studiul „Fotbal Club”, de la Digi Sport, fostul arbitru Ion Crăciunescu susține că brigada de arbitri a greșit: „Da, e penalty! Alunecă, dar e și cu mâinile pe el. Nu au ce să caute mâinile acolo”.

Și Rednic a fost supărat pe arbitraj

Și Mircea Rednic, antrenorul celor de la UTA, a avut un reproș pentru „centralul” Cătălin Popa, legat de faza ultimului gol, marcat de Burmaz în prelungiri.

„De golul 4 nu mai vorbesc. E de Cascadorii râsului. Tu, ca arbitru, te poziționezi așa?!”, a spus Rednic la Orange Sport.

Antrenorul arădenilor a văzut cartonașul galben din cauza protestelor.

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Atmosferă specială la Rapid - UTA: stadion plin în Giulești

Citește și alte știri din Superligă:

Dinamovistul care se aventurează să le promită suporterilor: „Sunt sigur că o să reușim!” +  „Abia atunci ne vor interesa și calculele”
DINAMO
Dinamovistul care se aventurează să le promită suporterilor: „Sunt sigur că o să reușim!” + „Abia atunci ne vor interesa și calculele”
Gigi Becali a început să facă presiuni asupra lui Edi Iordănescu » Cere un fotbalist de la FCSB în lotul pentru EURO: „E jucător de anvergură”
FCSB
Gigi Becali a început să facă presiuni asupra lui Edi Iordănescu » Cere un fotbalist de la FCSB în lotul pentru EURO: „E jucător de anvergură”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
paul101089
paul101089  •  29 Februarie 2024, 15:08
Postat de rav410wrc pe 29 Februarie 2024, 00:31

Din pacate fluierasii si-au facut "datoria" si n-au avut nici macar bunavointa de a verifica la VAR, faza de penalty clar pentru UTA, la scorul de 2-1 pentru Rapid !? :(((( Urat si pacat, ca o echipa mare si bogata, care joaca la ea acasa in fata unor tribune pline, are nevoie de sprijinul arbitrilor pentru a o invinge pe UTA !! :(((( Forza UTA !! Sansele noastre la play-off, au scazut, dar nu datorita/din cauza jocului, care este bun si din cauza ca U Cluj are un program mai usor, cu Botosani si Voluntari, iar pe noi nu ne vor lasa arbitri sa ne mai apropiem de locul 6 !! :(((( Noul obiectiv este, primele 11, pentru a juca 5 meciuri acasa, din cele 9 ale play-out-ului ... Capu' sus baietii, pentru noi doar UTA conteaza !!

Faza a fost verificata de VAR, dar s-a considerat ca nu sunt conditii evidente de schimbare a deciziei arbitrului de centru, care a fost plasat destul de bine. Ar fi fost un penalty "soft", nu stiu la ce fotbal te uiti daca spui ca a fost clar. Oricum, un penalty nu inseamna intotdeauna gol, iar daca ar fi fost gol, nu inseamna ca s-ar fi terminat asa. Inteleg ca e frustrant sa joci bine si sa pierzi, dar nu cred ca arbitrii i-au obligat pe fundasii UTA sa greseasca la golurile 1 si 3 ale Rapidului, nu i-au constrans pe cei de la UTA sa rateze cele 2 ocazii mari la scorul de 2-1, nu l-au ajutat pe Burmaz sa suteze in felul ala la ultimul gol etc.

Erica
Erica  •  29 Februarie 2024, 13:32

rapid e noul cfr. Echipa securistilor

fibra
fibra  •  29 Februarie 2024, 13:17

Daca asa o fi,ce daca?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează