FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

FCSB, afectată de plecarea lui Dennis Man: „Era golgeterul campionatului, un jucător important pentru FCSB”

Dennis Man (22 de ani)
Dennis Man (22 de ani)

Articol de GSP - Publicat marti, 16 februarie 2021 09:52 / Actualizat marti, 16 februarie 2021 13:26

Ionel Dănciulescu, managerul academiei de juniori la CS Dinamo și un jucător emblematic din istoria clubului din Ștefan cel Mare, a fost invitatul de marți dimineață a lui Costin Ștucan la emisiunea GSP Live și a discutat despre forma slabă a celor de la FCSB din ultima perioadă.

Ionel Dănciulescu a vorbit despre rezultatele slabe înregistrate de FCSB în ultimele etape și crede că plecarea lui Dennis Man la Parma a afectat jocul echipei, care a ajuns la trei înfrângeri consecutive, toate încheiate cu 0-1, cu Academica Clinceni, Dinamo și Hermannstadt.

Ionel Dănciulescu: „Dennis Man era golgeterul campionatului, un jucător important pentru FCSB”

„A contat plecarea lui Dennis Man la Parma. Era golgeterul campionatului, un jucător important pentru echipă. În acest moment, contează și lipsa de formă a lui Florinel Coman, care juca extraordinar înainte de accidentare. Pentru mine, era unul dintre cei mai buni jucători din campionatul României înainte de accidentare, dar a fost dificl pentru el să stea trei luni pe bară. Nu a mai ajuns la fel de des la poartă, iar atunci când a ajuns nu a fost la fel de inspirat și nu a reușit să înscrie.

Este un pic de hazard cu ce se întâmplă la Steaua. După două, trei partide mai slabe, se dereglează tot sistemul și scade moralul jucătorilor. Clubul juca foarte bine, iar de la mijloc în sus arăta extraordinar. În multe momente intră și crisparea în joc, iar când joci cu teamă și lipsă de încredere nu îți ies lucrurile. Cred că un rezultat bun va aduce liniștea și stabilitatea la nivel de echipă” a declarat Ionel Dănciulescu la GSP Live.

VIDEO. Ionel Dănciulescu despre criza de la FCSB

Citește și alte știri din Liga 1:

O legendă din Ghencea a explicat ce se va întâmpla cu CSA Steaua dacă FCSB va câștiga palmaresul + „Gigi Becali nu a avut vină în 2003. El a greşit după aceea”

Edi Iordănescu, INCENDIAR: „Până acum m-am abținut, dar gata! O spun public, e strigător la cer!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  16 Februarie 2021, 13:49

Plecarea lui Man este in aceeasi paradigma cu plecarea lui Mitrita de la Craiova - echipa nu si-a mai gasit busola. FCSB nu isi va reveni curand.

petschovschi
petschovschi  •  16 Februarie 2021, 11:49

Era un ”deștept”, pe numele lui Gabi Balint, care zicea că FCSB nu-i va simți lipsa lui Man fiindcă îl are pe Octavian Popescu. N-o fi Man vreo mare valoare internațională, dar pentru Liga 1 era ”lumină”.

bodystyle74
bodystyle74  •  16 Februarie 2021, 11:07

Votez cu danciu

Vezi toate comentariile (4)
Comentează