FOTBAL  »  Superliga  »  FAIR-PLAY

Ion Marin: "A fost penalty clar"

Articol de - Publicat vineri, 14 martie 2008 00:00

La finalul partidei din această seară, antrenorul lui Farul Constanţa, Ion Marin, deşi supărat că elevii săi au pierdut în prelungiri, a recunoscut că penalty-ul acordat ieşenilor a fost corect: "Asta este, mergem înainte. Meciul din această seară mi-a amintit de partida cu Poli Timişoara, cînd la fel am primit gol în ultimul minut. Am fost egalaţi la o greşeală a lui Laurenţiu Florea, care probabil nu a intrat destul de concentrat pe teren. A comis un henţ clar, iar arbitrul a luat decizia care se impunea. Vom încerca să recuperăm punctele în altă parte. Eu sînt convins că ne vom salva de la retrogradare".

De partea cealaltă, antrenorul lui Poli Iaşi, Ionuţ Popa, s-a declarat mulţumit de rezultatul final (1-1): "Este un scor echitabil. Farul a dominat prima repriză, dar partea a doua ne-a aparţinut. Chiar dacă ne-au lipsit mulţi jucători, am reuşit să plecăm neînvinşi de la Constanţa. Recunosc că pe final puteam pierde, cînd Todoran a ratat o şansă uriaşă".

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (17)
 •  17 Martie 2008, 14:06

trupa de balet recrutam fotbalisti de la faru`, sunt foarte priceputi

 •  14 Martie 2008, 23:06

PENTRU ZOTA IONUT LUCIAN....du-te la baie..spala-te pe fata ji p maini..trage-ti vreo 2 pumni in gura ji impuska-te..Inmormantare e la voi akolo la Copou..la stad ala de 2 bani..nici macar tabela n-aveti..avetzi o tabela d prin anii 40-50..

 •  14 Martie 2008, 23:01

RAU NU E ARE 6 PUNCTE IN 4 ETAPE DACA ERA ETAPA 4 ERA SUPER DAR SA DAI PUNCTE ASA BA TODORANE SI CU DINAMO AICI AI RATAT NU MAI ZIC DE TIMISOARA DACA NU DAIGOLURI SA PLECI

Vezi toate comentariile (17)
Comentează