FOTBAL  »  Superliga  »  CONDAMNARE

Ionel Dănciulescu, un an și o lună de închisoare cu suspendare! Pentru ce a fost condamnat fostul dinamovist

Ionel Dănciulescu, condamnat la un an de închisoare
Ionel Dănciulescu, condamnat la un an de închisoare

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 iunie 2022 20:40 / Actualizat sambata, 11 iunie 2022 23:22

Ionel Dănciulescu, fostul jucător al celor de la Dinamo, a fost condamnat la un an și o lună de închisoare după ce a fost găsit vinovat de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

La doi ani de la acel eveniment, Dănciulescu și-a primit sentința. Acesta a fost condamnat la 13 luni de închisoare cu suspendare.

Fostul atacant nu va merge însă la închisoare, ci va fi pus sub supraveghere timp de 2 ani, timp în care va trebui să presteze 40 de zile de muncă în folosul comunității. Danciu va trebuie să aleagă între Arhiepiscopia Bucureștiului și Direcţia pentru Protecția Copilului.

În temeiul art.396 alin.4 din Codul de procedură penală rap. la art.83 din Codul penal, stabilește în sarcina inculpatului DĂNCIULESCU IONEL-DANIEL pedeapsa de 1 an și o lună închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului (fapta din data de 11 iunie 2020), prevăzută de art.336 alin.1 din Codul penal cu aplic. art.396 alin.10 din Codul de procedură penală. 

În temeiul art.83 și art.84 din Codul penal, dispune amânarea aplicării pedepsei de 1 an și o lună închisoare, pe un termen de supraveghere de 2 ani, calculat de la data rămânerii definitive a hotărâriÎn temeiul art.85 alin.2 lit.b din Codul penal, pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunității, pe o perioadă de 40 de zile, în cadrul Direc?iei Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Sector 6 sau Arhiepiscopiei Bucureștilor, astfel cum se va stabili de către consilierul de probațiune.
-Curtea de Apel București

Ionel Dănciulescu, condamnat la un an și o lună de închisoare

În iunie 2020, agenții de poliție au oprit pentru control un autovehicul care circula pe bulevardul Magheru dinspre Piața Romană, Brigada Rutieră a Poliției Capitalei confirmând că bărbatul de 43 de ani aflat la volan „emana halenă alcoolică.

Gandul.ro a scris că Dănciulescu ar fi fost recalcitrant în momentul în care a fost oprit de polițiști. „Le-a zis agenților să-și vadă de treaba lor fiindcă își vor pierde locul de muncă. N-a vrut în prima fază să sufle, s-a eschivat, a scos chiar o sticlă cu alcool și a luat o gură din ea spunându-le că nu au ce să-i facă", a precizat sursa citată.

Citește și: 

Fotbalist din Bundesliga, reținut de poliție după ce a fost acuzat de viol » Comunicatul imediat al clubului
GERMANIA
Fotbalist din Bundesliga, reținut de poliție după ce a fost acuzat de viol » Comunicatul imediat al clubului
Jucător de tenis, arestat la Paris pentru că ar fi agresat un taximetrist după eliminarea de la Roland Garros » Prima reacție a sportivului
ROLAND GARROS
Jucător de tenis, arestat la Paris pentru că ar fi agresat un taximetrist după eliminarea de la Roland Garros » Prima reacție a sportivului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
tororosso
tororosso  •  12 Iunie 2022, 12:46

La o alcoolemie de 1,98 la mie în sânge el era în comă și mașina il conducea pe el . Vezi ce înseamnă a fi ” Câine „ Dinamovist ,scapi de pârnaie nu ca alții .

zorrozabal
zorrozabal  •  12 Iunie 2022, 11:56

Dar despre dosarul bietului Florinel ce se mai aude?!O fi fost trimis in judecata sau s-a„rezolvat”la parchet?!

mihneailie030
mihneailie030  •  12 Iunie 2022, 09:26
Postat de IonutFlorea pe 11 Iunie 2022, 21:52

Stirea e incorecta dpdv juridic. AMANAREA executarii pedepsei e o solutie de invidualizare juridica foarte diferita de SUSPENDAREA executarii pedepsei. Va rog verificati.Cu stima!

Domnule Florea... Cei care scriu articole sunt în Marea lor majoritate absolvenți de studii medii(liceu), făcut și ăla te miri pe unde... Nu putem avea sau emite pretenții prea mari. Sunt termeni juridici nu neapărat complicați, dar trebuie studiată puțin terminologia de specialitate. Sa fim serioși. Nu avem, sau mai bine spus, nu mai avem pe niciunde profesioniști în general și în presa scrisă în mod special!!!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează