FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ionel Dănciulescu despre venirea lui Dani Coman la Dinamo: „Tot ce e posibil! Ar fi un câștig pentru noi”

Articol de GSP - Publicat marti, 02 aprilie 2019 19:01

Ionel Dănciulescu, team managerul lui Dinamo, nu neagă informațiile GSP.ro conform cărora Dani Coman, președintele executiv al Astrei Giurgiu, ar urma să preia un post în conducerea „câinilor”.

„Tot ce e posibil, având în vedere plecarea lui Alexandru David. Eu am auzit că Bogdan Bălănescu va rămâne în funcții cu puteri ceva mai mari. În plus, e nea Mircea care hotărăște totul la prima echipă.

Nu pot să spun clar că Dani Coman nu vine. Poate sunt discuții pe care eu nu le știu. Ar fi un câștig venirea lui, îl cunosc foarte bine, suntem prieteni, dar decizia nu e la mine”, a declarat Dănciulescu la TV Digi Sport.

Președintele executiv al Astrei s-a tot eschivat să aibă un dialog hotărâtor cu dinamoviștii. "Câinii" ar trebui să aștepte până la vară, fiindcă fostul internațional nu vrea să facă o mișcare atât timp cât campionatul e în desfășurare, iar giurgiuvenii sunt în cursa pentru un trofeu, Cupa României.

Campion în 2016 cu "sitarii", Dani Coman a dovedit la Astra că are relații și mână bună la transferuri, dar și sânge rece în a lucra cu un patron, Ioan Niculae, efervescent.

Citește și:

DINAMO // EXCLUSIV Se schimbă gărzile la Dinamo: Bogdan Bălănescu, avansat + Dani Coman, dorit ca președinte!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
dinamovist_1994
dinamovist_1994  •  03 Aprilie 2019, 01:48
Postat de Rtl Design-haine pe 02 Aprilie 2019, 21:46

ba tu nu stii nimic.. si zici la tot ca e posibil sa se intample...chiar nu ai personalitate..asa *** esti..cine *** t-a adus inapoi..nimic nu zici..decat ca..e posibil..probabil..nu stiu..etc...chiar nu stii sa scoti 2 vorbe de la tine..***

Stie, dar il intereseaza doar fc5bul, echipa lui favorita si principalul subiect de discutie de la gigi, pardon digi.

1579841235647135
Rtl Design-haine  •  02 Aprilie 2019, 21:46

ba tu nu stii nimic.. si zici la tot ca e posibil sa se intample...chiar nu ai personalitate..asa *** esti..cine *** t-a adus inapoi..nimic nu zici..decat ca..e posibil..probabil..nu stiu..etc...chiar nu stii sa scoti 2 vorbe de la tine..***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamovist_1994
dinamovist_1994  •  02 Aprilie 2019, 19:26

Glume de 2 aprilie ca pe 1 au fost ocupati. Un fc5b-ist devotat avem deja, pe Danciulescu.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează