FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dănciulescu, categoric în privința revenirii la Dinamo: „Asta e realitatea” » Dezvăluie ce mutare pregătește Nicolae Badea

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 octombrie 2021 17:35 / Actualizat sambata, 02 octombrie 2021 17:43

Dorit de fani și de Mircea Rednic înapoi la Dinamo, Ionel Dănciulescu (44 de ani) spune că nu a discutat încă despre o posibilă revenire în Ștefan cel Mare.

Ionel Dănciulescu, care și-a scos la licitație toate tricourile, trofeele și medaliile obținute pentru a dona bani către club, prin intermediul DDB, spune că nu a fost chemat la negocieri, dar dezvăluie că Nicolae Badea, cel care o ajută pe Dinamo, a discutat cu Marius Niculae, fostul atacant al „câinilor”.

Ionel Dănciulescu: „Nicolae Badea s-a văzut cu Marius Niculae”

„N-am ce să spun pentru că nu este absolut nimic acum. Eu n-am vorbit cu absolut nimeni. Nu m-a sunat nimeni. Cert și real este că domnul președinte Badea s-a întâlnit în aceste zile cu Marius Niculae.

Nu știu ce s-a discutat, dar dacă Marius Niculae va accepta ce i s-a propus, va fi un câștig enorm pentru echipă. Eu spun realitatea, cu mine n-a discutat nimeni. Real este că domnul Badea s-a întâlnit cu Marius Niculae”, a spus Dănciulescu la Fotbal Club, pe Digi Sport.

Fost campion cu Dinamo, Marius Niculae (40 de ani) este în prezent membru fără drept de vot în Comisia Tehnică a FRF.

În primul an, obiectivul e salvarea de la retrogradare, iar în al doilea an play-off-ul. E cea mai grea misiune în cele 5 mandate pe care le-am avut la Dinamo. Am dat lista, luăm doi jucători până marți, sper. Un fundaș dreapta și un atacant masiv, un nou «Bizon».

Puteam foarte ușor să spun că nu vin, că las pe altul mai tânăr sau că îmi pare rău, dar am spus prezent! Sper să fie de bun augur. Încep și eu acum ca Șumi «nu e lotul meu» sau ca Dan Petrescu, «nu i-am pregătit eu». Ăștia sunt, sunt cei mai buni! Împreună trebuie să avem rezultate!

- Mircea Rednic, noul antrenor al lui Dinamo

VIDEO Cătălin Hîldan, omagiat de fani la Dinamo – UTA

Citește și: 

 

Momente emoționante la Dinamo - UTA » „Câinii” l-au comemorat pe Cătălin Hîldan

Toate detaliile despre Dinamo - UTA

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
laurenti001
laurenti001  •  02 Octombrie 2021, 22:55
Postat de sdaniel1972 pe 02 Octombrie 2021, 20:47

SLABISTU ASTA, NUMIT DANCIU, NICI 4 CLASE CRED CA NU A TERMINAT SARACU, ABIA INGAIMA 2 VORBE... SI ALEA NU AU NOIMA... VAI DE CAPU LUI, ACEST MARE CONDUCATOR DE CLUB... CRED CA SI DE AIA ARE DE LUCRU...

Dar tu cate clase ai? De ce tipi?! Sau ai degetele boante?:)))

creeperno115
creeperno115  •  02 Octombrie 2021, 22:44

Mai bine ramai la clubul ministerului de interne

sdaniel1972
sdaniel1972  •  02 Octombrie 2021, 20:50

De lucru cu -adevarat, ***. Cred ca are ,, pile,, de apare pe acolo...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close