FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ionel Dănciulescu dezvăluie motivul pentru care nu a revenit la Dinamo: „Mă întorceam dacă m-ar fi dorit cu adevărat”

Ionel Dănciulescu
Ionel Dănciulescu

Articol de GSP - Publicat joi, 14 octombrie 2021 16:16 / Actualizat joi, 14 octombrie 2021 16:49

Ionel Dănciulescu (44 de ani) a dezvăluit conversațiile pe care acesta le-a purtat cu Mircea Rednic și Iuliu Mureșan cu privire la revenirea sa la Dinamo.

Fostul golgeter al „câinilor” susține că nimeni din club nu i-a făcut nicio ofertă oficială de a se întoarce pe o poziție oficială, dar și-ar fii dorit să revină la formația din „Ștefan cel Mare”.

„Am avut o discuție cu nea Mircea i-am spus tot ce a fost în trecut, ce s-a întâmplat, ce-mi doresc de la Dinamo și de la rolul meu și mi-a dat dreptate. Eu nu am închis ușa lui Dinamo niciodată, dar nu am avut nicio ofertă din partea nimănui de acolo!

Am avut o discuție cu domnul Mureșan în trecut, m-a întrebat «Danciu, vrei să vii la Dinamo?». Eu am zis: «Mereu am ușa deschisă pentru acest club, suporteri, Dinamo și ce înseamnă Mircea Rednic. Dar ceva concret nu am primit niciodată».

Nu am refuzat! I-am spus lui nea Mircea doleanțele mele, supărările din trecut, situația actuală de la clubul sportiv unde sunt angajat. Dar, dacă cei de la club m-ar fi dorit cu adevărat, ar fi venit cu o ofertă pe hârtie. Asta e!”, a declarat Ionel Dănciulescu potrivit DigiSport.

Danciulescu NU, Răducioiu DA

La conferința de presă premergătoare meciului cu Gaz Metan, Mircea Rednic a anunțat că sunt șanse mari ca la Dinamo să revină Florin Răducioiu (51), fostul mare fotbalist al roș-albilor și al primei reprezentative.

Răducioiu urmează să se pună de acord cu șefii lui Dinamo și să se întoarcă la clubul său de suflet. În stilu-i caracteristic, „Puriul” a oferit detalii despre negocierile cu „Marele Blond”, glumind cu jurnaliștii: „La cum arată, mă gândesc să-l bag cinci minute în teren”.

Am discutat cu Răducioiu. Am vorbit și a rămas ca domnul Mureșan să discute cu el săptămâna aceasta. Cel cu care am discutat și care a acceptat să vină la Dinamo este Răducioiu. Pe ce post? Director sportiv, tehnic, manager, ce vrea el. La cum arată, mă gândesc să-l mai bag cinci minute”, a declarat Mircea Rednic, în conferința de presă din această dimineață.

 „Răducioiu a jucat unde a jucat, e util, acum vorbește bine românește (râde). Acum depinde, dar eu cred că o să vină”, a adăugat Rednic.

Citește alte știri despre Dinamo:

Reacția lui Iuliu Mureșan, după ce Dinamo riscă o nouă interdicție la transferuri » Ce plan au „câinii”

Probleme pentru Rednic » Un titular ratează meciul de la Mediaș: „Are febră mare, dar nu e Covid”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează