FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO Ionel Dănciulescu, gest EMOȚIONANT » Le-a dedicat ultimul tatuaj lui Cătălin Hîldan și lui Patrick Ekeng: „Întotdeauna pentru totdeauna”

Ionel Dănciulescu
Ionel Dănciulescu

Articol de - Publicat vineri, 24 mai 2019 18:56

Ionel Dănciulescu, 42 de ani, actualul director sportiv al lui Dinamo, și-a demonstat încă o dată devotamentul față de clubul din „Ștefan cel Mare” și jucătorii alb-roșii.

Fostul fotbalist al lui Dinamo și-a făcut un tatuaj în memoria foștilor fotbaliști ai lui Dinamo Cătălin Hîldan și Patrick Ekeng, ambii decedați pe teren, în tricoul „câinilor”. Dănciulescu a ales un model care reprezintă o cruce, alături inițialele și numerele purtate de Ekeng și Hîldan și mesajul „Întotdeauna pentru totdeauna”.

Hîldan a murit pe 5 octombrie 2000, într-un amical jucat de Dinamo la Oltenița, în timp ce camerunezul Patrick Ekeng s-a stins pe 6 mai 2016, după ce s-a prăbușit pe teren în timpul meciului cu Viitorul, încheiat 3-3.

Dănciulescu, mare pasionat de tatuaje

În luna martie, Dănciulescu și-a făcut un tatuaj împreună de fiica sa, Diana, în vârstă de 20 de ani. „Danciu” a ales un model reprezentând un copil în tricou alb-roșu, cu numărul 25 pe spate (pe care l-a purtat chiar el), care bate mingea în spatele blocului. Fiica sa a optat pentru un cameleon și o floare (Mai multe imagini, AICI).

Pasionat de tatuaje, Dănciulescu s-a tatuat și în vara lui 2018, când și-a ales un mesaj reprezentativ: „Cave Canem”, expresie în latină imprimată pe antebrațul stâng al oficialului, care se traduce prin „Păzește-te de câine!” (Mai multe imagini, AICI).

152 de goluria înscris Danciu-gol în tricoul „câinilor” în 355 de meciuri, având în total 214 goluri în 515 partide în Liga 1. E al doilea puncher în clasamentul all time, după un alt dinamovist, Dudu Georgescu (252 de goluri).

Vezi și:

Dan Nistor și alți 2 jucători de la Dinamo, convocați pentru meciurile din preliminarii + 3 „câini”, pe lista preliminară pentru Europeanul U21

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
106773433522190
Marcello Kazan  •  25 Mai 2019, 04:17

Ehhh... daca Danciulescu le-a dedicat celor doi ULTIMUL TATUAJ inseamna ca a facut un "MARE" gest... NU oricine poate sa-si permita sa faca astfel de dedicatii... Respepepect...

cpt.ahab
cpt.ahab  •  24 Mai 2019, 21:56
Postat de spinoza pe 24 Mai 2019, 20:58

Toate porcariile scrise pe mainile unora. Mai ales ale fotbalistilor. La ce le-o folosi? Prostia oricum se simte de la o posta, nu trebuie sa-ti faci tatuaj...

Unii nici nu se chinuiesc să-și scrie niște porcării: pur și simplu se mâzgălesc într-atât încât pare că tocmai și-au scos mâinile din hazna!

ionnis
ionnis  •  24 Mai 2019, 21:35

S-a umplut si asta de tatuaje. Cat a fost fost fotbalist nu avea nici unul

Vezi toate comentariile (4)
Comentează