FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dan Nistor și alți 2 jucători de la Dinamo, convocați pentru meciurile din preliminarii + 3 „câini”, pe lista preliminară pentru Europeanul U21

Dan Nistor e unicul dinamovist convocat de Contra pentru meciurile cu Norvegia și Malta
Dan Nistor e unicul dinamovist convocat de Contra pentru meciurile cu Norvegia și Malta

Articol de - Publicat vineri, 24 mai 2019 18:28

Dinamo, locul 2 în clasamentul play-out-ului, trimite trei jucători la meciurile din preliminariile EURO 2020.

Dan Nistor, 31 de ani, cel mai bun pasator din Liga 1, e singurul dinamovist convocat la naționala României pentru meciurile cu Norvegia (7 iunie) și Malta (10 iunie), din preliminariile EURO 2020.

În rest, fundașul central Linas Klimavicius, 30 de ani, merge la naționala Lituaniei pentru duelurile cu Luxemburg (7 iunie) și Serbia (10 iunie), în timp ce fundașul stânga albanez Naser Aliji, 25 de ani, e convocat pentru partidele cu Islanda (8 iunie) și Republica Moldova (10 iunie).

Convocat e și portarul congolez Parfait Mandanda, care va fi prezent în naționala țării sale la meciurile cu Uganda (22 iunie), Egipt (26 iunie) și Zimbabwe (30 iunie). Mandanda va reveni la Charleroi din vară, când împrumutul său la Dinamo ajunge la final. 

Ciobotariu, Sorescu și Grigore, la naționala U21

Selecționerul reprezentativei U21, Mirel Rădoi, a anunțat lista preliminară cu cei 33 de jucători dintre care va alege 23 pentru Campionatul European de tineret din Italia și San Marino. Printre ei se numără trei jucători de la Dinamo: Deian Sorescu (fundaș, 21 de ani), Ricardo Grigore (fundaș, 20 de ani) și Denis Ciobotariu (fundaș, 20 de ani).

„Tricolorii” mici vor debuta la EURO 2019 pe 18 iunie, împotriva Croației, apoi vor mai evolua cu Anglia și Franța.

Vezi și:

Mircea Rednic anunță aducerea unui fotbalist român: „Ce, noi avem bani de transferuri?!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
nelu_faget
nelu_faget  •  24 Mai 2019, 20:55

Mimao echipă națională

Vezi toate comentariile (1)
Comentează