FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ionel Dănciulescu: "Joc şi fundaş!"

Articol de GSP - Publicat marti, 17 februarie 2009 00:00

Golgeterul lui Dinamo în prima parte a sezonului, cu 8 reuşite, Ionel Dănciulescu a marcat ieri primul gol în meciurile de pregătire din Antalya. Atacantul de 32 de ani nu crede că a fost dezavantajat de faptul că a fost folosit mai mult mijlocaş. "Pentru mine e o mîndrie să joc la Dinamo, indiferent pe ce post. Joc şi fundaş dacă e nevoie! Eu încerc să-mi fac datoria oriunde, dar cel mai important e să cîştige echipa", a spus "Danciu" la GSP TV. Iar Rednic a punctat: "Mă bucur că a dat gol, a zis că alea multe le ţine pentru campionat".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  17 Februarie 2009, 11:59

respect pentru munca lui si caracterul pe care il are.

 •  17 Februarie 2009, 11:26

Danciulescu demonstreaza ca este cu adevarat un jucator profesionist si un dinamovist convins.Daca pentru toti jucatorii pe care-i are ar fi o onoare sa joace pentru culorile clubului,atunci Dinamo ar fi cu mult peste nivelul fotbalului nostru.Numai Piturca nu vede nimic la Danciulescu.El are un ghimpe impotriva lui Danciu de cand era la Steaua si nici acum nu l-a iertat.Faceti comparatie intre cele doua caractere.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează