FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ionel Dănciulescu nu condamnă plecarea lui Salomao la FCSB: „Asta cu dinamovist sau stelist de mic nu mai ține la noi”

Articol de GSP - Publicat joi, 18 iulie 2019 11:24

Ionel Dănciulescu, team manager la Dinamo, a vorbit despre transferul lui Diogo Salomao (30 de ani) la FCSB, dar și despre înfrângerea usturătoare suferită de „câini” pe terenul Viitorului, scor 0-5.

„Asta cu dinamovist sau stelist de mic nu mai ține la noi. Dragostea pentru culori o arăți pe teren. Salomao n-a mai vrut să semneze prelungirea cu noi. A vrut să încerce o altă aventură. E un jucător bun, de viteză, e un jucător care s-a impus la Dinamo. Și Gnohere a fost la Dinamo și s-a dus în partea cealaltă.

La Gnohere sunt multe necunoscute legat de felul în care a plecat de la noi. Sunt multe semne de întrebare, mai ales că el voia să prelungească, iar la un moment dat n-a mai vrut să audă.”, a declarat Dănciulescu în contextul în care Salomao s-a declarat dinamovist convins când a plecat din Ștefan cel Mare. (Detalii AICI)

Și Danciu a trădat :)

Dănciulescu s-a aflat și el exact în situația lui Salomao în 1998. Atacantul a evoluat la Dinamo în perioada 1995-1997, după care și-a încercat norocul în Turcia, la Altay. După numai un sezon, Dănciulescu s-a întors în Divizia A, dar la Steaua, unde a evoluat 4 ani și jumătate până să se întoarcă la Dinamo.

„Mă rugam să se termine mai repede!”

Danciu încă nu poate înțelege cum Dinamo a pierdut cu 0-5 în fața Viitorului: „Nu avem nimic de făcut decât să schimbăm fața a tot ce s-a întâmplat cu Viitorul. Aștept o tresărire de orgoliu, o altă atitudine a jucătorilor. Nu poți să spui despre Filip Mrjlak că nu e jucător bun. Are o istorie în spate, a jucat bine pe unde a fost.

La golul doi echipa a căzut mental. Dacă vrei să mă crezi, mă rugam să se termine mai repede meciul. Aveam sentimentul că nu se mai termină coșmarul care a fost cu Viitorul”, a spus Ionel Dănciulescu la TV Digi Sport.

Vezi și:

VIDEO Ion Țiriac, reacție fabuloasă! Cum a ironizat-o pe Dinamo pe Arena Națională

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
129860641583849
Brânza de Ibănești  •  18 Iulie 2019, 23:58

Bine zis ????

129860641583849
Brânza de Ibănești  •  18 Iulie 2019, 23:58

Bine zis ????

risc_mix
risc_mix  •  18 Iulie 2019, 16:53

Ionele, vezi mă că te-au dat ăia afară,de ce mai dai declarații?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează