FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ultimele informații despre starea jucătorilor infectați cu coronavirus de la Dinamo: „El a fost un pic mai rău!”

Dinamo va disputa 7 meciuri în 18 zile
Dinamo va disputa 7 meciuri în 18 zile

Articol de - Publicat joi, 30 iulie 2020 20:14 / Actualizat joi, 30 iulie 2020 21:30

Ionel Dănciulescu (43 de ani), directorul general al lui Dinamo, a oferit noutăți despre fotbaliștii „câinilor” încă bolnavi cu coronavirus și comentează perioada grea pe care roș-albii o au în față.

„Așteptăm rezultatele lui Popescu și Sin, care ultima oară ieșiseră pozitiv. Cu Fabbrini nu am vorbit astăzi, dar am făcut-o ieri. Astăzi ar fi trebuit să iasă din spital. Așteptăm și la el ca rezultatul să fie negativ și să se alăture lotului de jucători. Trebuie să aibă două rezultate negative înainte de asta. 

Fabbrini a fost un pic mai rău, a avut o mică problemă medicală, cred că o răceală mai puternică, ceva pulmonar și trebuie să urmeze un tratament mai lung. Ieri nici Răuță nu știa dacă va face antrenamentul, dar până la urmă l-a făcut”, a declarat Danciu în cadrul emisiunii „Fotbal Club”, pe Digi Sport.

Ionel Dănciulescu: „Echipa va rămâne în cantonament”

Pentru Dinamo urmează o perioadă de foc. După ce nu s-au antrenat timp de 14 zile, elevii lui Gigi Mulțescu au de jucat 7 meciuri până pe 18 august, când se va încheia sezonul. Ionel Dănciulescu a comentat această situație: „Complicat, dar nu avem ce face. Echipa va rămâne în cantonament în toată această perioadă. Au intrat ieri după-amiază la Săftica și nu va mai ieși nimeni din bază. De asemenea, nu intră decât cei care sunt testați, în cazul în care jucătorii au nevoie de ceva. În rest, nu intră nimeni în bază”.

De asemenea, Danciu se teme de multitudinea de partide pe care dinamoviștii le vor avea de disputat într-o perioadă scurtă de timp, însă speră ca motivația jucătorilor să eclipseze carențele fizice ale acestora.

„E clar că vom suferi din punct de vedere fizic. Am stat 14 zile fără să ne antrenăm. Va fi complicat, dar meciurile acestea trebuie să fie câștigate și cu inima de către jucători. Nu avem ce să facem. Trebuie să terminăm acest campionat pe teren. Sperăm să o facem cu brio și sper să ne salvăm”, a mai spus Dănciulescu la „Fotbal Club”.

VIDEO. Marius Niculae, fost jucător la Dinamo, despre situația cu noul stadion și problemele de la club: „Sper ca Dinamo să se salveze de la retrogradare”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Dinamo a revenit la antrenamente » Anunț războinic făcut de Gigi Mulțescu: „Jucăm cu pistoalele pe masă!”

Dinamo a fost programată de LPF » Când și cu cine va juca după două săptămâni de carantină

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
creeperno
creeperno  •  30 Iulie 2020, 22:31

Sa vedem cine va face faza ofensiva in locul lui fabbrini

Vezi toate comentariile (1)
Comentează