FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

EXCLUSIV Ionel Ganea, încă un atac la Anamaria Prodan! Îi răspunde dur agentului: „Minte! Asta m-a rugat în birou”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 iunie 2020 15:12 / Actualizat miercuri, 17 iunie 2020 15:41

Ionel Ganea își continuă războiul de la distanță cu impresarul Anamaria Prodan, iar azi a revenit cu un nou mesaj dur la adresa soției lui Laurențiu Reghecampf. 

Azi, fostul internațional, a avut o altă replică pentru Ana, după ce agentul a susținut că ea l-a dus pe Ganea la FC Voluntari.

„Nu e adevărat că ea m-a dus la Târgu Mureș și Voluntari. La Târgu Mureș am mers singur și am negociat singur. La Voluntari, m-a sunat nea Mitică (n.r. - Dumitru Dragomir) să vin la birou să semnez. Întâmplarea a făcut să fie și ea acolo, cu Moke. 

Când m-a văzut, m-a luat că să ne împăcăm. M-a rugat să se uite și ea peste contract și să fac o poză cu ea în birou. Voia poza ca să spună după aia că ea m-a dus acolo. Dar eu nu am avut niciodată contract cu ea! Minte! Am martori care pot confirma asta”, a declarat Ionel Ganea pentru GSP.RO. 

Cine e Ionel Ganea?! Aaa, cel care a fost numit de mine antrenor principal la Voluntari și la Tg. Mureș? Aaa, cel care a dezamăgit peste tot pe unde a trecut? Cred că trebuia să-i cer 10% comision de la fiecare contract. Bine că nu i-am cerut, că nu mai avea bani de benzină să meargă la emisiuni. Păi cum să-i răspundă Anamaria Prodan unui astfel de om? Pe bune!

Nu mai știu numele lui și nu am timp să mă uit în spate către oamenii marginalizați de societate sau către oamenii cărora le-am dat șansa să antreneze și s-au făcut de râs. Să auzim numai de bine și să vorbim totuși de oameni care au lăsat ceva în urma lor, nu?”
Anamaria Prodan

VIDEO. Ionel Ganea o atacă pe Anamaria Prodan

Citește și: 

Atac devastator al lui Cornel Dinu la adresa Anamariei Prodan: „Tentează mai mult cu spatele, are comportament de canal. O combinație de hazaică, balabustă și vivandieră"

Finanțatorul lui FC Botoșani, ironizat la GSP Live: „Marele «Piftie» tot face gălăgie”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
iung811
iung811  •  17 Iunie 2020, 22:19

Stie cineva de unde pot cumpara o suzeta?!?!

archibald
archibald  •  17 Iunie 2020, 18:39

Ionele nu te lasa calcat in picioare de această parvenită!

faraprostiincazarma
faraprostiincazarma  •  17 Iunie 2020, 18:06
Postat de Emanoil Radu pe 17 Iunie 2020, 17:52

Alo ! GSP ! Iar va faceti de ras ! Îl găzduiți pe acest individ care ,după ce a terminat-o cu fotbalul s-a remarcat prin agresarea soției și prin comentarii cel puțin hilare ! Dar vorba aceea :nu este prost cine asta băgat în seamă ci CEI care îl baga!! Păcat de talentul său ca fotbalist !Dar si ca fotbalist ,a facut destule belele .A se vedea cazul fișierului strâns de gât și comportamentul incalificabil la adresa unui antrenor de mare notorietate( si fost mare fotbalist) Boloni !

bine c-a strans doar fisierul de gat,nu si folderul.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează