FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - FC ARGEŞ 2-0

Ionuţ Badea: "Aşteptăm să vedem dacă vom fi sau nu retrogradaţi, depindem de FRF" :S

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 mai 2009 00:00

Antrenorul argeşenilor, Ionuţ Badea, a comentat evoluţia elevilor săi în partida cu Oţelul Galaţi, pierdută de piteşteni cu 2-0.

"Am jucat mai bine în 10, decât în efectiv complet. Fosta mea echipă, Oţelul, a fost mai bună decât noi. Îmi pare rău că nu ne-am atins obiectivul, locul 7, acum rămâne de văzut dacă vom fi retrogradaţi sau nu, depinde de oficialii FRF
", a opinat Badea.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
 •  01 Iunie 2009, 18:00

pai sigur ca meritati sa retrogradati,sunt din pitesti dar mie scirba ce se intimpla la acest club,interese politice ,blaturi,de aia nu mai vine nici lumea la stadion sa vada ce circ.pina nu o sa muriti pe teren vezi unirea urziceni,din partea mea sa nu mai intrati niciodata in liga i,prea arti facut jocurile la alti mereu.ultimul exemplu,blatul cu cfr cluj sa va fie rusine.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează