FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // VIDEO EXCLUSIV Ionuț Chirilă, despre sondajul GSP în care e primul și acuzele lui Cornel Dinu: „Are halucinații!”

Articol de - Publicat joi, 25 iulie 2019 17:16

Ionuț Chirilă i-a dat replica lui Cornel Dinu, după ce legenda alb-roșie a declarat ieri că marele merite pentru selecția făcută la juniorii lui Dinamo î îi aparțin lui Piți Varga. 

Crezi că mai pot comenta o asemenea mizerie? Un om bolnav care din păcate cred că a ajuns să aibă halucinații. Nu mai cunoaște timpul, locul și ora unde se află.

Mie mi-a făcut selecția altcineva la Dinamo așa cum eu i-am făcut echipa lui Klopp în finala Champion League cu Tottenham! Cornel Dinu se afla la Dinamo?”, a zis Ionuț Chirilă, întrerupt de reporterul GSP: „Nu, dar știa foarte bine ce se întâmplă acolo. A trăit toată viața acolo”. 

Moment în care Chirilă a continuat și crede că aceste atacuri vin ca urmare a rezultatului din sondajul GSP, în care a fost avertizat că acele voturi pot aparține și altor fani, nu doar cei ai lui Dinamo. 

„Acești jucători au fost selecționați 6 luni de zile de mine. Această echipă a fost crescută de mine, de la vârsta de 9 ani. Până la 18 ani. Fără niciun fel de pauză. Mi-e jenă să vobresc despre un om care a fost un mare jucător, unul exponențial pentru Dinamo. Tata l-a iubit mult! Iar el acum e plin de venin și ură. Nu înțeleg lucrurile astea. Te face să ai un sentiment de milă. Piți Varga era bolnav, într-o stare de imponderabilitate.

Nu mai știa ce se întâmplă cu el. Nici nu mai antrena atunci. Dumnezeu să-l ierte, dar n-a avut nicio legătură cu echipa mea. Căpitanul echipei mele, Lică Laurențiu, a demontat în totalitate aceste minciuni și aberații. Toate aceste atacuri la adresa mea vin dintr-un singur loc. Acela că 8500 de oameni au votat pe GSP că Ionuț Chirilă trebuie să fie antrenorul lui Dinamo”. 

„Suporterii lui Dinamo au o cultură fotbalistică de apreciat. După 7 ani de neîmpliniri constată că nu se mai poate. Poate n-au votat suporterii lui Dinamo, dar au votat niște oameni care înțeleg foarte bine mecanismul reconstrucției acestui club” Ionuț Chirilă 

Momentul în care Chirilă vorbește despre sondajul de pe site:

VEZI ȘI:

Ionuț Chirilă, favoritul în sondajul GSP pentru înlocuirea lui Neagoe, desființat de Cornel Dinu: „Măscăriciul ăla mai lipsea!”

 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (18)
heiserkraus
heiserkraus  •  26 Iulie 2019, 22:01

Nu stiu de ce am impresia ca individul asta zice adevarul. Chiar sunt curios ce ar face la Dinamo sau oricare alta echipa. Dar nu in 6 luni sau 1 an! Sa stea 2-3, sa vedem ce poate.

persanu
persanu  •  26 Iulie 2019, 13:54

Chirila, du-te tată in liga 2 sau a 3a si ia o echipă de acolo, demonstrează, dă-le peste nas celor ce nu cred in tine, nici eu nu cred. Dar nu te mai lauda atât, lauda de sine nu miroase a bine. Ai făcut tu echipă probabil, dar astăzi nu te așteaptă nimeni, mai ales ca nu ai buget. Vreți la echipele emblema ale fotbalului fara sa demonstrați nimic, vreți sa va vada emiri sa va ia la ei sa o puneți in 2,3 ani. Pai tantalai ăștia conducerile de doi lei. Uite Hagi, hulit de toata lumea si a reușit sa ia campionat sa vândă jucători sa ia supercupa cupa... Omu a demonstrat, pe banii lui, riscul lui. Mai radem de el ca suntem naivi, dar pe plan intern no comment. Pe cand voi nici cu banii altora nu reușiți, chiar oic de rușine pentru bărbăția voastra nu aveți...

104354204195252
Pierre Tzutzea  •  26 Iulie 2019, 07:02

SINT OAMENI CARE STIU CA STIU ALTII CARE NU STIU CA NU STIU ALTII CARE NU STIU CA STIU ALTII CARE STIU CA NU STIU. UNDE SA FIE INTEGRAT ACEST INDIVID CARE SI ACUM SE LAUDA CU TATAL SAU SI PENTRU ASTA TREBUIE PUS IN FRUNTEA TREBII. SI EL SI FRATELE LUI SINT NISTE OAMENI CARE AU ARATAT CA SINT LABILI. MAMUCA LUI CHIRILA MIC SI A ACESTUIA MARE PSD-ISTA FACEA SPECTACOLE CU VAMA VECHE PE LA TEATRUL NATIONAL. ASTALALTUL JOACA SAH SINGUR DE ANI SI ANI DE ZILE INTREBINDU-SE CUM E CHESTIA LUI NICHITA CU ' STATORNICIA PIETREI DA CIINELUL SENZATIA CA FUGE." DE DATA ASTA SI NU NUMAI DINU ARE DREPTATE. SI VAD CA SI ALTI CITITORI AU SPUS CORECT FAPTU CA AR TREBUI SA ANTRENEZE CEVA O ECHIPA DIN LIGA A DOUA CEL PUTIN. ADICA VIOREL MOLDOVAN POATE DUPA CE A FOST PRIN FRANTA APOI PE LA NATIONALA SA ANTRENEZE O ECHIPA DIN LIGA SECUNDA SI ACUM IATA-L IN LIGA INTII DAR DOMNUL CARE NU SE STIE DIN CE TRAIESTE VREA BOMBOANA DE PE TORT... ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează