FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Ionuț Chirilă, favoritul în sondajul GSP pentru înlocuirea lui Neagoe, desființat de Cornel Dinu: „Măscăriciul ăla mai lipsea!”

Articol de GSP - Publicat marti, 23 iulie 2019 12:21

Cornel Dinu (70 de ani) nu concepe o eventuală numire a lui Ionuț Chirilă (53 de ani) pe banca lui Dinamo, tehnicianul fiind favoritul suporterilor în sondajul găzduit de GSP.ro.

„Cel care a spus despre Ionuț Chirilă că ar fi o soluție la Dinamo e de o răutate infernală. Noi nu combatem răul, ci îl propagăm.

Domnul Duckadam l-a propus pe Chirilă la Dinamo. Măscăriciul ăla mai lipsea la Dinamo. Ăla e bun doar la emisiuni dimineața.

Zornăie cu tot felul de tâmpenii, că el i-a descoperit pe Hîldan, pe Petre.
El a antrenat o perioadă, dar selecția a făcut-o regretatul Piți Varga, iar eu și cu ceilalți din club am coordonat jucătorii”, a declarat Cornel Dinu la TV Digi Sport.

Într-un sondaj de pe GSP.ro, la care au participat peste 30.000 de respondenți până la această oră, Ionuț Chirilă a fost votat de 24% drept varianta cea mai bună pentru preluarea băncii tehnice a lui Dinamo.

Citește și:

DINAMO // EXCLUSIV Ionuț Chirilă, favorit în sondajul GSP: „De 20 de ani aștept! Nu cred că fanii nu-l vor susține pe omul care l-a inventat pe Cătălin Hîldan”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
1745flo
1745flo  •  23 Iulie 2019, 20:04
Postat de [email protected] pe 23 Iulie 2019, 17:43

Eu sper sa fie o gluma.....si daca e o gluma...e o gluma proasta. Imi pare rau sa cred insa cred ca la sondaj au raspuns numai stelistii :)

Gigisti!

alexyulyan
alexyulyan  •  23 Iulie 2019, 18:16

Dinu este doar invidios pe Chirila pt ca stie ca o sa duca Dinamo in liga campionilor

catalinflorian@gmail.com
[email protected]  •  23 Iulie 2019, 17:43

Eu sper sa fie o gluma.....si daca e o gluma...e o gluma proasta. Imi pare rau sa cred insa cred ca la sondaj au raspuns numai stelistii :)

Vezi toate comentariile (7)
Comentează