LIGA 1  ·  DINAMO

DINAMO // Ionuț Chirilă, favoritul în sondajul GSP pentru înlocuirea lui Neagoe, desființat de Cornel Dinu: „Măscăriciul ăla mai lipsea!”

Marti, 23 Iulie 2019

Cornel Dinu (70 de ani) nu concepe o eventuală numire a lui Ionuț Chirilă (53 de ani) pe banca lui Dinamo, tehnicianul fiind favoritul suporterilor în sondajul găzduit de GSP.ro.

„Cel care a spus despre Ionuț Chirilă că ar fi o soluție la Dinamo e de o răutate infernală. Noi nu combatem răul, ci îl propagăm.

Domnul Duckadam l-a propus pe Chirilă la Dinamo. Măscăriciul ăla mai lipsea la Dinamo. Ăla e bun doar la emisiuni dimineața.

Zornăie cu tot felul de tâmpenii, că el i-a descoperit pe Hîldan, pe Petre.
El a antrenat o perioadă, dar selecția a făcut-o regretatul Piți Varga, iar eu și cu ceilalți din club am coordonat jucătorii”, a declarat Cornel Dinu la TV Digi Sport.

Într-un sondaj de pe GSP.ro, la care au participat peste 30.000 de respondenți până la această oră, Ionuț Chirilă a fost votat de 24% drept varianta cea mai bună pentru preluarea băncii tehnice a lui Dinamo.

Citește și:

DINAMO // EXCLUSIV Ionuț Chirilă, favorit în sondajul GSP: „De 20 de ani aștept! Nu cred că fanii nu-l vor susține pe omul care l-a inventat pe Cătălin Hîldan”Prima reacție a Andreei Berecleanu după ce a fost înlocuită la Observator! „Nu voi accepta...„

Libertatea

Comentarii (7)

1745flo  •  23 Iulie 2019, 20:04
Postat de catalinflorian@gmail.com pe 23 Iulie 2019, 17:43

Eu sper sa fie o gluma.....si daca e o gluma...e o gluma proasta. Imi pare rau sa cred insa cred ca la sondaj au raspuns numai stelistii :)

Gigisti!

alexyulyan  •  23 Iulie 2019, 18:16

Dinu este doar invidios pe Chirila pt ca stie ca o sa duca Dinamo in liga campionilor

catalinflorian@gmail.com  •  23 Iulie 2019, 17:43

Eu sper sa fie o gluma.....si daca e o gluma...e o gluma proasta. Imi pare rau sa cred insa cred ca la sondaj au raspuns numai stelistii :)

Vezi toate comentariile (7)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
12:00 Tenis, WTA

Turneul din Dubai

Digi 2
21:30 Fotbal, Premier League

Manchester City - West Ham

Eurosport
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Atalanta - Valencia

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Tottenham - RB Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1