FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA

Chirilă anti-Hagi! » Antrenorul Chiajnei lansează un atac dur: ”Viitorul trebuia să retrogradeze anul trecut”

Chirilă, 48 de ani luna viitoare, a revenit ca antrenor în Liga 1 în această vară, după 8 sezoane de pauză
Chirilă, 48 de ani luna viitoare, a revenit ca antrenor în Liga 1 în această vară, după 8 sezoane de pauză

Articol de - Publicat joi, 19 decembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 19 decembrie 2013 10:53

Antrenorul Concordiei a măturat pe jos cu "centralul" Kovacs, pe care-l acuză că vrea să salveze Viitorul, "echipă care trebuia să retrogradeze de anul trecut".

Remiza cu Viitorul, 1-1, de marţi seara, l-a scos din sărite pe Ionuţ Chirilă, care consideră că formaţia ilfoveană "este executată de arbitri de patru etape".

"Efectiv nu sîntem lăsaţi să jucăm. Se încearcă salvarea unei echipe ce trebuia să fie retrogradată de anul trecut! Wellington a primit un cot în gură şi nu s-a dat cartonaş roşu! S-a «fluierat» numai împotriva noastră! Tot jocul, de la un capăt la altul, arbitrajul a fost cu ei. Melinte a luat «galben» degeaba, doar ca să fie suspendat etapa viitoare. Luaţi caseta să vedeţi cum s-a arbitrat!", a tunat tehnicianul Chiajnei, la DigiSport.

Chirilă a intrat în conflict şi cu preşedintele celor de la Viitorul, Paul Peniu. Oficialul i-a reproşat declaraţiile acide, iar Chirilă a ripostat: "Peniu să aibă grijă ce spune, că nu e la nivelul meu ca să vorbească despre mine!".

"Eu l-am făcut nesimţit şi el a fost aproape să mă lovească! Comisiile ar trebui să se sesizeze. Acest Chirilă acuză pe toată lumea, arbitri, FRF, LPF..." (Paul Peniu, preşedinte Viitorul)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
ioan_brincoveanu
ioan_brincoveanu  •  20 Decembrie 2013, 09:37
Postat de teilandezu pe 19 Decembrie 2013, 18:47

Chirila are dreptate doar pe jumatate . Ei trebuiau sa se intinleasca , dar in divizia B . El si stinisoara lui retrogradat de 2 ori pe teren , iar Hagi cu viitorul sau ( alta stinisoara ) salvat de doua ordinare blaturi : cu stina cea mare a oieruluyi din pirnaie si cu Dinamo .

Avea perfecta dreptate daca meciul se disputa in seriaB iar cu retrogradarea cine vorbeste.

polistul68
polistul68  •  19 Decembrie 2013, 22:53
Postat de fcd18 pe 19 Decembrie 2013, 09:37

Adevărul e că dacă vorbim despre antrenorul Chirilă şi antrenorul Hagi, eu zic că Hagi e mult mai slab. Chirilă e nebun şi zice multe tâmpenii, dar ce a zis despre Viitorul e perfect adevărat.

Chirila , stie toata lumea, e trintitor..regretatul Hildan stia mai bine...dar macar a mai facut ceva echipe..pe cind hagi..sa ma ierte Dumnezeu, dar scrum si cenuse a ramas in urma lui. SI mai e si infumurat..de ce...nici el nu stie..dar mai sunt multi care inca mai spera. Nici macar bunul simt sa o ia de jos, cu o echipa mica, nu il are.

polistul68
polistul68  •  19 Decembrie 2013, 22:50
Postat de run.away pe 19 Decembrie 2013, 11:35

Iti impartasesc respectul pentru Hagi 100%. Ce ma deranjeaza la tine e cat de catastrofa poti fi la limba romana! Asadar, mai pune mana pe o carte de gramatica inainte sa iti versi laturile pe forumuri.

Respectul pt fotbalistul Hagi, il are orice roman. Ce a facut hagi dupa....e discutabil. Veyi doar ultimele lui declaratii, si iti dai seama.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close