FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI

Ionuț Chirilă, spre Liga 3: „Avem varianta să antreneze acolo” » Prima reacție a tehnicianului: „Cum să renunț?”

Conducerea celor de la Academica Clinceni a explicat motivele care au dus la îndepărtarea lui Ionuț Chirilă (55 de ani).
Conducerea celor de la Academica Clinceni a explicat motivele care au dus la îndepărtarea lui Ionuț Chirilă (55 de ani).

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 decembrie 2021 22:51 / Actualizat miercuri, 01 decembrie 2021 22:53

Conducerea celor de la Academica Clinceni a explicat motivele care au dus la îndepărtarea lui Ionuț Chirilă (55 de ani). 

Ionuț Chirilă se agață de scaunul de antrenor de la Clinceni, acolo unde are un salariu lunar de peste 6.000 de euro. Iulian Stoica, președintele clubului ilfovean, s-a declarat total nemulțumit de activitatea antrenorului, pe care îl acuză că nu și-a respectat promisiunile. 

Incertitudine în Liga 1: „Clubul este în colaps. Vom vedea dacă vom putea termina sezonul”
Probleme
Incertitudine în Liga 1: „Clubul este în colaps. Vom vedea dacă vom putea termina sezonul”

Motivele îndepărtării lui Ionuț Chirilă de la Clinceni

„Domnul Ionuț Chirilă nu a știut ora pe care a programat-o pentru antrenament. Au venit patru jucători, cei pe care i-a sunat el. 

De ce am luat decizia asta? Două puncte în opt meciuri… Eu nu am încredere în antrenorul Ionuț Chirilă. Este decizia mea anunțată dinaintea meciului de la Cluj. I-au lipsit multe. L-am numit datorită faptului că a spus că vine cu ceva investitori, s-au făcut anumite presiuni, au fost niște promisiuni și de fapt nu s-a întâmplat nimic.

Echipa este la pământ din toate punctele de vedere. Din punctul meu de vedere, antrenamentele nu au fost făcute bine. Ionuț Chirilă spune multe. Îl cunoașteți mai bine decât mine. Sunt multe promisiuni pe care le-a făcut jucătorilor și nu s-a ținut de cuvânt”, a spus Iulian Stoica, președintele celor de la Academica Clinceni, potrivit Prosport

Ionuț Chirilă, trimis în Liga 3

Ionuț Chirilă refuză să rezilieze contractul cu Academica Clinceni. Președintele clubului ilfovean ia în calcul varianta de a-l detașa la echipa secundă, aflată în Liga 3. 

„O să găsim o modalitate prin care să rupem contractul. Are șapte mii de euro pe lună. Sperăm să ne înțelegem, dar noi avem varianta echipei de liga a treia pe care Ionuț Chirilă poate să o pregătească”, a explicat Iulian Stoica. 

10 punctea strâns Academica Clinceni 2 în cele 14 meciuri jucate în Serie 5 din Liga 3. Ocupă penultima poziție a clasamentului

Reacția lui Ionuț Chirilă: „Suntem în România”

Ionuț Chirilă nu este dispus să renunțe la contractul cu Clinceni și acuză conducerea clubului de practici nedemne.

„Păi, cum să fie cineva numit peste mine? Nu ştiu care e situaţia. Eu am venit la antrenament la ora zece dimineaţa, erau porţile închise. Toţi jucătorii mei s-au prezentat la antrenament într-un frig groaznic şi erau porţile închise. 

Mă pot demite dacă vor. Pot rezilia unilateral contractul. După ce i-am ajutat şi din punct de vedere financiar, mi se ia oportunitatea de a juca acest meci cu Dinamo, dar vom vedea ce se întâmplă. Păi, cum să renunţ? 

Deşi jucătorilor li s-a spus să se prezinte la antrenament la ora 14, ei s-au prezentat la ora 10, la antrenamentul programat de mine. Eu am fost blocat pe grupul de WhatsApp ca să li se comunice jucătorilor noua oră. 

Ofiţerul de presă m-a blocat ca să nu mai pot comunica cu jucătorii. Jucătorii erau pur şi simplu încremeniţi astăzi. Ei nu au putut să creadă. Omoh spunea să sărim gardul ca să ne antrenăm. Găsise o portiţă de intrare în stadion. Suntem în România, nu uitaţi!”, a fost prima reacție a lui Ionuț Chirilă, potrivit sursei citate. 

VIDEO Ionuț Chirilă: „Așteptăm să se nască jucători, noi nu construim nimic!”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

MM Stoica, uimit de antrenorul-revelație din Liga 1: „Nu credeam că ajunge aici”

EXCLUSIV Ionuț Chirilă e istorie la Clinceni! Nu a mai fost primit azi la antrenamente + s-au înțeles deja cu noul tehnician

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (12)
creeperno115
creeperno115  •  02 Decembrie 2021, 22:41

Vino la Dinamo II

1258861594247916
Vladimir Boerencu  •  02 Decembrie 2021, 14:23

Cum spunea un renumit antrenor de Basket. Vezi unde te incadrezi , Oameni buni, rai ,soferi, si fotbalisti.

278581350573423
Ioan Ioan  •  02 Decembrie 2021, 11:35

Pai cum sa renunte, mai ales ca i-a si ajutat.......sa ramana pe ultimul loc. Cand s-a referit la sponzori, Chirila s-a gandit ca aduce din astia, care mai dau un sprit, mai detensioneaza atmosfera, nu s-a referit la sponzori care sa aduca bani. A fost gresit inteles. A mai incercat sa-i ajute si cu acatiste la parintele Arsenie Boca, dar s-a dovedit ca pe parinte nu-l intereseaza fotbalul. Atunci l-a apelat pe Becali, Becali i-a spus ca i-l imprumuta pe Tudor, care are rugaciunea mai puternica, dar nici asa n-a mers. Tudor a incercat firul scurt, direct la D-zeu, dar nici pe D-zeu nu-l intereseaza fotbalul, asa, la modul general. De fotbalul din Romania nici n-a auzit, cica.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close