FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI

EXCLUSIV Ionuț Chirilă e istorie la Clinceni! Nu a mai fost primit azi la antrenamente + s-au înțeles deja cu noul tehnician

Ionuț Chirilă (55 de ani) nu a mai fost primit la antrenamentele celor de la Academica Clinceni. Locul îi va fi luat de Flavius Stoican (45 de ani)
Ionuț Chirilă (55 de ani) nu a mai fost primit la antrenamentele celor de la Academica Clinceni. Locul îi va fi luat de Flavius Stoican (45 de ani)

Articol de - Publicat miercuri, 01 decembrie 2021 19:23 / Actualizat miercuri, 01 decembrie 2021 20:08

Ionuț Chirilă (55 de ani) nu a mai fost primit la antrenamentele celor de la Academica Clinceni. Locul îi va fi luat de Flavius Stoican (45 de ani). 

Ionuț Chirilă are la Clinceni un contract valabil două sezoane, cu un salariu lunar de 6.000 de euro. Așa cum GSP.ro anunța în exclusivitate, conducerea clubului ilfovean îi decisese soarta încă de săptămâna trecută. Antrenorul nu a semnat încă rezilierea. Cel mai probabil va face acest lucru mâine.

Se apropie cutremurul în Liga 1: „Nu știu dacă vom termina sezonul. Toată echipa și-a depus memorii”
COLAPS FINANCIAR
Se apropie cutremurul în Liga 1: „Nu știu dacă vom termina sezonul. Toată echipa și-a depus memorii”

În locul lui Chirilă va veni Flavius Stoican. Din informațiile GSP.ro, antrenorul care tocmai s-a despărțit de FCU Craiova și-a dat acordul să vină, dar așteaptă ca situația actualului tehnician să fie rezolvată. Conducerea Academicii e sigură că totul va fi lămurit în cursul zilei de joi. Stoican ar urma să stea pe bancă la meciul cu Dinamo, din week-end.

Stoican fusese aproape să preia clubul și înaintea venirii lui Chirilă. Conducerea s-a răzgândit în ultimul moment, după ce Chirilă le-a promis că va aduce o serie de investitori la club. 

Schimbări importante anunțate de Clinceni

Astăzi, într-un comunicat postat pe site-ul oficial, Academica Clinceni a anunțat și schimbări la nivel administrativ:

„Academica Clinceni trece printr-o perioadă de transformări. Clubul nostru va avea un nou acţionariat, iar la nivel administrativ s-au alăturat staff-ului Augustin Călin, care va fi director sportiv, şi Sabin Ilie, în funcţia de team manager. În cursul zilei de mâine vom anunţa şi cine se alătură echipei noastre la nivel de staff tehnic”, se arată în comunicat. 

Președintele ilfovenilor l-a criticat pe Chirilă

Pe 26 noiembrie, într-un dialog exclusiv cu GSP.ro, Iulian Stoica, președintele ilfovenilor, l-a criticat pe Chirilă și a spus că are zilele numărate la club.

„Sunt total nemulțumit! Nu s-a făcut nimic de când a venit!”, a zis Iulian Stoica. El a dezvăluit și alibiul lui Chirilă: „Dă vina pe condițiile de la Clinceni, însă doar vreo 5-6 echipe din Liga 1 au bază și terenuri de pregătire mai moderne decât noi. El probabil a avut supercondiții pe unde a mai antrenat... [...] În orice caz, regret că l-am numit antrenor”, a conchis președintele Clinceniului, la acel moment.

Ionuț Chirilă a fost numit pe 21 septembrie antrenorul Clinceniului. La primul meci, antrenorul a bifat și primul eșec. În „16”-imile Cupei, Academica a cedat pe terenul lui FC Buzău (Liga 2), scor 1-2, la capătul unui meci decis după două reprize de prelungiri.

Au urmat 8 meciuri în Liga 1 în care Chirilă a înregistrat 6 eșecuri și numai două remize. Academica Clinceni e ultima clasată în Liga 1, având doar 4 puncte acumulate în 17 etape.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

EXCLUSIV Mircea Rednic și Steliano Filip, discuție bărbătească » Decizia finală

Galeria din Liga 1 care l-a surprins pe MM Stoica: „Ne rupeau cu înjurături! Stai, ma, de ce?”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (42)
sibman
sibman  •  02 Decembrie 2021, 16:04

Istorie? Mai bine antologia umorului romanesc.

mzm1
mzm1  •  02 Decembrie 2021, 15:35

Să fie clar: Chirila a fost dat afară pentru că urmează jocul cu Dinamo. Lui nu-i place lozinca aia cu „pace si prietenie”! Să vedeți ce bine va juca Dinamo! După care, vor veni cei de la GSP si ne vor explica, pe ințelesul nostru, că Dinamo si-a revenit, că se vede mâna lu Rednic, bla, bla! Să fie primit, ca tot suntem in postul Crăciunului!

1206754226007193
Glumetu Dan  •  02 Decembrie 2021, 09:02
Postat de muzzi pe 01 Decembrie 2021, 22:10

nu inteleg de ce atat tam=tam pe aici, ca oricum clinceni batea dinamo si cu chirila!

Nu e el de vina ci prostul care l-a crezut fara o minima documentare!

Vezi toate comentariile (42)
Comentează