FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI

EXCLUSIV Ionuț Chirilă, pe făraș: „Nu am răbdare 6 luni, cum vrea el. Regret că l-am adus”

Antrenorul Ionuț Chirilă, 55 de ani, are zilele numărate la Academica Clinceni.
Antrenorul Ionuț Chirilă, 55 de ani, are zilele numărate la Academica Clinceni.

Articol de - Publicat vineri, 26 noiembrie 2021 17:40 / Actualizat sambata, 27 noiembrie 2021 00:56

Antrenorul Ionuț Chirilă, 55 de ani, are zilele numărate la Academica Clinceni.

Iulian Stoica, președintele ilfovenilor, l-a criticat pe Chirilă și a anunțat că va lua o decizie în privința lui cel mai târziu luni, după meciul Academicii împotriva CFR-ului.

Fanii revin pe stadioane! Ce condiții trebuie respectate + LPF, cerere de ultimă oră
Măsură
Fanii revin pe stadioane! Ce condiții trebuie respectate + LPF, cerere de ultimă oră

Președintele Academicii Clinceni: „Nu am răbdare cu Ionuț Chirilă”

„S-a pus deja problema postului lui Chirilă. Eu nu am răbdare 6 luni, cum vrea el! Soarta lui se va decide zilele următoare. Dacă nu mâine, după jocul de la Cluj, cu CFR”, a declarat conducătorul ilfovenilor pentru GSP.

„Sunt total nemulțumit! Nu s-a făcut nimic de când a venit!”, mai spune Iulian Stoica. El dezvăluie și alibiul lui Chirilă: „Dă vina pe condițiile de la Clinceni, însă doar vreo 5-6 echipe din Liga 1 au bază și terenuri de pregătire mai moderne decât noi.

El probabil a avut supercondiții pe unde a mai antrenat... Să vedem ce se va întâmpla mâine. În orice caz, regret că l-am numit antrenor”, a conchis președintele Clinceniului.

Academica Clinceni, în criză

Ionuț Chirilă a fost numit pe 21 septembrie antrenorul Clinceniului. La primul meci, antrenorul a bifat și primul eșec. În „16”-imile Cupei, Academica a cedat pe terenul lui FC Buzău (Liga 2), scor 1-2, la capătul unui meci decis după două reprize de prelungiri.

Au urmat 7 meciuri în Liga 1 în care Chirilă a înregistrat 5 eșecuri și numai două remize. Academica Clinceni e ultima clasată în Liga 1, având doar 4 puncte acumulate în 16 etape.

Tot azi, Iulian Stoica, președintele celor de la Academica Clinceni, a confirmat pentru GSP.ro că 6 jucători ai ilfovenilor și-au depus memorii pentru a deveni liberi de contract și pentru a-și recupera banii. De asemenea, „lanterna roșie” se pregătește să intre în insolvență.

Tot ce trebuie să știi înaintea meciului CSU Craiova - FCSB

Citește mai multe știri de actualitate:

Anamaria Prodan, avertisment pentru Gigi Becali: „Dacă ajung la conducerea FRF, nu va mai exista așa ceva! Vă anunț de pe acum”

Tinerii preiau puterea la FCSB » Tandemul Budescu - Keșeru, surclasat de cuplul puștilor

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
leu.mr
leu.mr  •  27 Noiembrie 2021, 17:54

Deci jucatorii sint neplatiti de 3 luni dar ametitul asta de presedinte il acuza pe Chirila ?

1040221349386743
Coldman Vic  •  27 Noiembrie 2021, 08:07

Domnule presedinte, mai terminati cu echipele astea de comune, Clinceni, Voluntari (cica este oras, fosta Padure a Vlasiei. S-a dus padurea au mai ramas niste cioate). Nu rezista, fara stadion, fara sponsori, fara infrastructura. Trebuie desfiintate. Sunt orase mari ale tarii care nu au echipe in Liga I. Ce vrei sa faca Chirila cu jucatori neplatiti si cu memorii depuse. Este antrenor bun dar nu are ce sa faca. Are scoala lui Lucescu. A plecat vedeta de Poenaru care nu a facut nimic de cand a inceput campionatul ( sa vezi ce mare branza face si cu Gazul)si vrei sa-l dai afara pe Chirila. Nu iti mai vine nimeni in conditiile astea. Nici antrenor nici jucatori. Va duceti de rapa. Potoliti-va.

ali.bec
ali.bec  •  27 Noiembrie 2021, 03:02

Daca e dat afara va ajunge liber de contract și varianta valida pentru burleni

Vezi toate comentariile (14)
Comentează