FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI

VIDEO Ionuț Chirilă, dat pe spate de o formație din Liga 1: „Club structurat la nivel occidental!”

Ionuț Chirilă (53 de ani), antrenorul celor de la Academica Clinceni, crede că CS Universitatea Craiova are față de campioană în actualul sezon.
Ionuț Chirilă (53 de ani), antrenorul celor de la Academica Clinceni, crede că CS Universitatea Craiova are față de campioană în actualul sezon.

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 octombrie 2021 17:48 / Actualizat sambata, 30 octombrie 2021 20:19

Ionuț Chirilă (53 de ani), antrenorul celor de la Academica Clinceni, crede că CS Universitatea Craiova are față de campioană în actualul sezon. 

Ionuț Chirilă nu a trecut peste eșecul suferit în fața Craiovei lui Reghecampf. Antrenorul Clinceniului laudă condițiile din Bănie și crede că CS Universitatea poate cuceri titlul la finalul sezonului în curs. 

VIDEO Ionuț Chirilă, impresionat de CS Universitatea Craiova: „Club structurat la nivel occidental”

„Craiova. E foarte puternică. Bine, și eu le-am spus jucătorilor mei și nu îmi pare rău de asta: «Poate v-am supraevaluat puțin în momentul ăsta și v-am lăsat să atacăm la Craiova, adică v-am spus că vom ataca la Craiova». 

E greu să o ataci pe Craiova, la ce jucători de contraatac are. Dar și acolo avem o gafă de portar! La primul șut la poartă al lui Nistor, luăm gol. Un șut previzibil, nu foarte tare, care îi pleacă copilului pe sub mâna. Dacă nu intra golul ăla, ne mai așezam la joc, mai treceau 5-10 minute… Nu spun că poate n-am fi pierdut, dar era alta situația.

Am atacat la Craiova, pentru a pregăti meciurile pe care le avem acum și a fost un antrenament bun din punct de vedere al fazei ofensive, pentru că ne-a întins un adversar care este foarte aproape de titlul de campioană. Șase jucători în echipele naționale, pot să alinieze trei formații când vor, e un club structurat și organizat la nivel occidental, au tot. 

Și acea determinare și agresivitate oltenească, acolo unde lumea se naște, trăiește și moarte pentru fotbal. M-a impresionat, da, Craiova, ca organizare de club, ca echipă pe teren, ca viteză de joc, dacă vreți să intrăm și în partea tehnică, și cred că anul ăsta este mai aproape de titlu decât oricând. Sunt foarte puternici și foarte echilibrați”, a spus Ionuț Chirilă, într-o conferință de presă. 

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Cele două situații în care Farul - FCSB va fi 3-0 la „masa verde” » Iată ce spune regulamentul!

Hagi l-a salvat! » S-a prăbușit la FCSB, dar e gata s-o ia de la capăt: „E o soluție pentru națională”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
gido
gido  •  31 Octombrie 2021, 08:39

de 5 etape clinceni si gaz metan au alti antrenori... poenaru a castigat cu gaz metan 7 puncte, iar chirila, cu palavrele si poezia lui, 1 punct...

dececartonaselegalbenebaneaza
dececartonaselegalbenebaneaza  •  30 Octombrie 2021, 21:14
Postat de Ioan Trisi pe 30 Octombrie 2021, 20:02

Chirila e ala care atunci cand nu avea serviciu se autopropunea la fel de fel de echipe ,acum cand are echipa ,voalat ,se autopropune la alta echipa! Acum pune la bataie 1 mil de euro ca el cu Craiova ia campionatul! Eu ii propun sa intre in politica,acolo e loc de el!

Nu cred ca se autopropune la Craiova, doar si-a exprimat opinia. Lasati-l in pace. A luat o echipa fara victorie in 15 meciuri. Sa vedem ce va reusi.

bazinga
bazinga  •  30 Octombrie 2021, 20:29

Trist si patetic personaj ! Un clown al fotbalului romanesc.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează