FOTBAL  »  Superliga  »  ACADEMICA CLINCENI

EXCLUSIV Ionuț Chirilă reclamă „lucruri de gravitate imensă” petrecute la Clinceni » Ștucan: „Cineva te-a amenințat că îți sparge fața!”

Ionuț Chirilă, la GSP Live
Ionuț Chirilă, la GSP Live

Articol de GSP - Publicat joi, 14 aprilie 2022 09:53 / Actualizat joi, 14 aprilie 2022 11:08

Ionuț Chirilă (56 de ani), fost antrenor la Academica Clinceni, și-a prezentat poziția față de despărțirea cu scandal dintre el și clubul ilfovean.

Timp de două luni și jumătate, între septembrie și decembrie 2021, Ionuț Chirilă a fost antrenor principal la Academica Clinceni.

Ionuț Chirilă a fost îndepărtat de la cârma Academicii la începutul lunii decembrie. Scos de pe grupul de WhatsApp al echipei, ulterior interzis în baza de antrenament, Ionuț Chirilă s-a prezentat pe 16 decembrie la terenurile de antrenament alături de câțiva indivizi.

„Nu sunt lăsat să intru în bază să-mi exercit profesia conform contractului de muncă”, susținea atunci Chirilă. Clubul reclama, în schimb, faptul că însoțitorii antrenorului aparțineau de „lumea interlopă” și că Ionuț Chirilă „a blocat accesul jucătorilor în incinta complexului sportiv”.

Ioanițoaia, întrebare directă pentru Dan Alexa: „Te-ai iubit cu Anamaria Prodan?”
PRIETENII LUI OVIDIU
Ioanițoaia, întrebare directă pentru Dan Alexa: „Te-ai iubit cu Anamaria Prodan?”

Ionuț Chirilă: „În biroul de la Clinceni s-au întâmplat lucruri de o gravitate imensă”

În această dimineață, Ionuț Chirilă și-a prezentat versiunea asupra evenimentelor din acele zile. Antrenorul a fost prezent în studioul Gazetei Sporturilor, la GSP Live.

„Au fost lângă mine 3 sportivi, pentru a-mi apăra integritatea corporală, consecință a lucrurilor de o gravitate imensă care s-au întâmplat în biroul de la Clinceni pe data de 15”, a declarat Chirilă inițial, moment în care moderatorul Costin Ștucan a intervenit:

„Hai să-ți spun ce știu eu că s-a întâmplat în biroul la Clinceni: ai fost amenințat, cineva te-a amenințat că dacă nu pleci din birou îți sparge fața”.

Ionuț Chirilă: „Am dovezi indubitabile, primarul era în birou”

Chirilă a răspuns: „Nu discut ce s-a întâmplat acolo, că suntem bărbați. Eu spun un singur lucru: au fost 3 persoane care au stat în afara bazei și care, până în momentul în care au fost jigniți și înjurați nu au ripostat, iar dacă au ripostat, au făcut-o doar verbal. Nu a fost niciun fel de contact fizic, nimic (n.r. - clubul acuzase că respectivii au blocat accesul jucătorilor în bază).

Au fost lucruri foarte grave întâmplate pe 15, dar nu discutăm. Suntem bărbați și rezolvăm lucrurile ca între bărbați. Dacă ei continuă cu aceste minciuni și vorbesc doar de efect, ci nu de cauze, s-ar putea să aibă un proces.

Cei 6 care erau în birou trebuie să spună ce s-a întâmplat acolo. Erau inclusiv primarul Adrian Budeanu, secretarul Dani Kassai, mai mulți. La proces ești obligat să spui adevărul, o eventuală mărturie mincinoasă se pedepsește. Am dovezi indubitabile din acel birou.

Pe data de 15, când am intrat în birou, știam că probabil voi fi provocat, că vor încerca să mă înregistreze, ca să întrerupă ei contractul unilateral. Am pus niște documente pe masă, am întrebat dacă le înregistrează. Mi s-a spus că nu vor. 

Am fost extrem de pașnic, așa cum am fost când m-am prezentat pe data de 16. A trebuit să mă prezint pe 16, doar pentru 10 minute, să demonstrez că nu sunt lăsat să intru în bază”.

Pe mine m-a deranjat că au venit cu niște comunicate care mi-au lezat imaginea, fără să se spună de fapt adevărul, ceea ce s-a întâmplat acolo. 

Sunt un om care a venit să muncească serios, onest, care i-a ajutat financiar și nu și-a primit niciun euro din contract până în momentul ăsta, care a fost tratat inadmisibil de niște oameni cu un tupeu fără margini.

- Ionuț Chirilă

Mai multe știri din Liga 1: 

Schimbare fundamentală la CS Universitatea Craiova » Patronul Mihai Rotaru a cedat puterea în club

FCSB, în „Misiune Imposibilă” » Ce le dă fiori roș-albaștrilor înainte de meciul decisiv cu CFR Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  14 Aprilie 2022, 18:13
Postat de dora pe 14 Aprilie 2022, 11:26

Chiar îmi era dor de fața lui Chirilă...pe unde se mai autopropune antrenor acum, sau încă nu a ”rupt” contractul cu Clinceniul ?

L-a rupt Clinceniil unilateral iar acum se judecă cu ei.

minos3
minos3  •  14 Aprilie 2022, 12:33

“Lucruri de gravitate imensa”. Omul asta traieste pe alta planeta. Ceea ce se intampla in Ucraina e un lucru de gravitate imensa. Saracia unei mari parti a lumii. Problemele create de Covid. Faptul ca l-au amenintat pe el pentru ca nu vrea sa inceteze contractul e un conflict minor, al unor indivizi minori (ca importanta), pentru interese marunte. Atat si nimic mai mult !

22robert03
22robert03  •  14 Aprilie 2022, 12:10

Noua tinta a lui Chirila Marea echipa.... clinceni

Vezi toate comentariile (4)
Comentează