FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Variantă uluitoare avansată în direct: Dinamo nu s-a vândut de fapt?! „Din câte știu, încă nu s-au semnat actele!”

Pablo Cortacero, ibericul care a preluat pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo
Pablo Cortacero, ibericul care a preluat pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 august 2020 10:59 / Actualizat marti, 18 august 2020 09:32

Ionuț Chirilă (54 de ani), antrenor liber de contract în prezent, a detonat o „bombă” în direct la TV. Acesta spune că vânzarea lui Dinamo nu s-ar fi făcut de fapt, că actele nu sunt încă semnate.

Chirilă pare să nu aibă încredere în investitorii spanioli conduși de Pablo Cortacero, care au cumpărat pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo în urmă cu două zile.

„Eu, în general, nu vorbesc de lucruri pe care nu le stăpânesc. Eu nu știu nimic despre acești spanioli, nu știu ce se vrea. Eu din câte știu, încă nu s-au semnat actele. Acolo sunt niște lucruri în ceață, în primul rând suporterii, care au avut un rol determinant în a rezolva niște lucruri și au acoperit găurile unui management dezastruos din anii precedenți, ar fi trebuit consultați.

Din punctul meu de vedere, există în continuare niște convulsii, acolo mocnește ceva. Lucrul ăsta a fost făcut așa puțin prin spate și va declanșa valuri de nemulțumiri, suporterii se vor simți marginalizați. 

Știu că există o penalitate de 100.000 euro dacă ei nu sunt chemați la negocieri, pe care noii investitori vor trebui să o plătească fără doar și poate. Într-un termen de 45 de zile, ei trebuie consultați, să fie chemați la discuții. În cazul în care se ia o decizie fără acordul lor sau fără să fie prezenți la masa negocierilor, se plătește clauza de 100.000 euro”, a dezvăluit acesta în cadrul emisiunii „Digi Sport Matinal”.

Eu din câte am înțeles, poate mă înșel, proprietarul din acte al lui Dinamo (n.red. George Drăghia, administratorul SC Lotus Perfect Products SRL) nu era în București când s-a finalizat această tranzacție. Vom vedea ce se întâmplă. Să sperăm că Dinamo va avea în fine o strategie bună și va redeveni un club important - Ionuț Chirilă

Mai multe știri despre Dinamo:

Promisiuni vs. realitate: ce sumă trebuie să achite Dinamo pentru a-l lua pe Budescu

Motivul halucinant pentru care Ionel Dănciulescu a fost mazilit de Dinamo: a plătit pentru un „fake news”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
zorrozabal
zorrozabal  •  15 August 2020, 19:47
Postat de andrei.f pe 15 August 2020, 11:30

Nu se chinuiau securiștii burleni să salveze dinam0 pe ușa din dos dacă echipa nu era vândută !

Bun,dar de ce s-a chinuit *** din Pipera sa-i retrogradeze?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zorrozabal
zorrozabal  •  15 August 2020, 19:41

Ca nu era Dragia in Bucuresti?Se poate vinde si prin procura notariala!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 August 2020, 18:22

*** *** *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează