FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO „L-ai ține pe Mutu sau l-ai aduce pe Șumudică?” » Ionuț Chirilă nu se dezminte. Răspuns fără echivoc: „Pe el l-aș pune la Rapid”

Ionuț Chirilă, față în față cu Costin Ștucan la GSP Live
Ionuț Chirilă, față în față cu Costin Ștucan la GSP Live

Articol de - Publicat miercuri, 26 aprilie 2023 12:11 / Actualizat miercuri, 26 aprilie 2023 13:46

Jurnalistul Costin Ștucan l-a provocat pe antrenorul Ionuț Chirilă (57 de ani), la GSP Live, să se pună în pielea acționarului de la Rapid, Dan Șucu, și să aleagă tehnicianul ideal pentru alb-vișinii. Variante: Adrian Mutu și Marius Șumudică.

Invitat în această dimineață la GSP Live, Ionuț Chirilă a fost provocat de moderatorul Costin Ștucan să aleagă antrenorul ideal pentru Rapid dintre Adrian Mutu, actualul „principal” din Giulești, și Marius Șumudică, despre care s-a speculat că l-ar putea succeda pe „Briliant” pe banca echipei.

„Dacă ai fi Dan Șucu, l-ai da afară pe Mutu și l-ai aduce pe Șumudică, sau l-ai păstra pe Mutu?”, este întrebarea pe care Ștucan i-a adresat-o invitatului său.

Ziua și rezilierea în Liga 1 » Nicolae Dică și-a depus astăzi oficial DEMISIA de la CS Mioveni
DEMISIE
Ziua și rezilierea în Liga 1 » Nicolae Dică și-a depus astăzi oficial DEMISIA de la CS Mioveni

„L-ai ține pe Mutu sau l-ai aduce pe Șumudică la Rapid?” » Ionuț Chirilă i-a răspuns fără ezitare lui Ștucan

Ionuț Chirilă nu a stat pe gânduri și s-a autopropus antrenor la Rapid: „L-aș pune pe Chirilă”.

Anterior, Chirilă se declarase nedumerit de faptul că nu mai primește șanse de a antrena în fotbalul românesc. Ultima oară a fost angajat la Academica Clinceni, între septembrie și decembrie 2021. A plecat cu scandal de la echipă.

„Trebuie să-mi fac profesia, că prea a ajuns fotbalul românesc într-o degringoladă totală. Are nevoie și de oameni care au demonstrat că au făcut ceva, nu doar oameni care spun că vor face ceva.

Zidane a urcat de la Real Madrid B la echipa mare. Guardiola, de la juniorii din Academie la Barcelona B, apoi echipa mare. Toți care au trecut prin etapele astea au ajuns antrenori mari.

De ce lui Chirilă, care a făcut toate etapele astea, a demonstrat, nu i s-a dat posibilitatea la Dinamo, Rapid, deși a demonstrat că a produs, a făcut bani?”, s-a întrebat Chirilă în studioul Gazetei.

El a antrenat echipa secundă a Rapidului la începutul anilor 2000, dar în ultimii ani i-a fost greu să-și găsească angajamente. Anterior scurtei aventuri de la Clinceni, a pregătit-o pe ASA Târgu Mureș pentru două săptămâni, în perioada martie-aprilie 2017.

Citește și: 

S-a aflat după 5 decenii » Adrian Păunescu a compus imnul Rapidului, apoi pe cel al Craiovei Maxima, dar în suflet era roș-albastru: „Steaua este iubirea mea!"

Incredibila poveste a celui mai mare escroc din fotbal: „Pe doctori îi păcăleam, pe jurnaliști îi plăteam. Făceam sex și cu 3 femei pe zi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
danglumetu
danglumetu  •  28 Aprilie 2023, 16:30

fie-va mila, iertati-l!

DonTomasini1
DonTomasini1  •  27 Aprilie 2023, 08:13

Asta ar mai lipsi…????????‍♂️

westertudir
westertudir  •  26 Aprilie 2023, 18:31

Asta e fratele lui Tudor Chirila? Parca vindea pantofi pe Coasta de Azur. De ce tot il bagati in seama? Va ofera discount?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează