FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - STEAUA 1-4

Ionuţ Chirilă răspunde acuzaţiilor de blat: "Să vorbim mai puţin şi să gîndim mai mult!" :X

Articol de GSP - Publicat luni, 24 februarie 2014 00:00 / Actualizat luni, 24 februarie 2014 21:37

Ionuţ Chirilă, antrenorul Concordiei Chiajna, a vorbit despre reacţia dură a primarului Mircea Minea la adresa sa după înfrîngerile cu Steaua, 0-4 şi 1-4.

"În momentul în care îţi lipseşte toată linia de mijloc, Bambara, Roşu şi Ispir, care sînt forţa noastră, ăsta e rezultatul. Despre ce vorbim? Steaua e o echipă care nu ştiu dacă a pierdut 8 puncte în ultimii doi ani de zile. N-au putut s-o bată echipe mult mai galonate decît noi. Nu mai vorbesc de restul absenţilor noştri. Nu mă interesează ce-a spus domnul Minea, el poate să spună ce vrea.

Trebuie să vedem nişte realităţi. Am luat o echipă care făcuse un punct în returul trecut şi pe care eu am băgat-o înapoi în prima ligă. Am adus un milion de euro din drepturi tv şi nici nu m-am atins de bani. Să vorbim mai puţin şi să gîndim mai mult. Chiajna e o comună şi ţine în spate oraşe ca Timişoara, Cluj sau Braşov. De ce să mă gîndesc să renunţ? Sub nici o formă", a spus Ionuţ Chirilă la DolceSport.

Citeşte şi: Ionuţ Chirilă atacat de primarul Chiajnei înaintea returului cu Steaua: "S-a predat în tur, şi-a dat chiloţii jos!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (43)
onethatcomes
onethatcomes  •  25 Februarie 2014, 12:46
Postat de bamse1901 pe 25 Februarie 2014, 09:03

blat nu, dar meciuri amicale da

Scuze, am uitat...ala a fost meci de champions league pentru voi...

onethatcomes
onethatcomes  •  25 Februarie 2014, 12:45
Postat de bamse1901 pe 25 Februarie 2014, 09:03

blat nu, dar meciuri amicale da

...asa cum ati avut voi cu VIITORUL, nu? ;)

onethatcomes
onethatcomes  •  25 Februarie 2014, 12:44
Postat de valah7mai1986 pe 24 Februarie 2014, 22:54

Voi aveti cel mai slab lot din istoria clubului, in curand o sa fie revolta generala a fanilor. Neghinita este milionar de carton vere, daca scuturi are datorii mai multe decat incasari. Are datorii la fisc pe toate firmele ca la balamuc.

Lasa-l sa debiteze....Trebuie sa spuna si el ceva nu? Doar nu si-a facut cont degeaba.:)) Trebuie sa castige si acest hater un ban cinstit de la Nea Patzkany si Co. :)))

Vezi toate comentariile (43)
Comentează