FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - STEAUA

UPDATE Ionuţ Chirilă ameninţat cu demisia: "E posibil să-l schimbăm! Echipa are nevoie de un şoc, nu putem bate pe nimeni"

Articol de GSP - Publicat luni, 24 februarie 2014 00:00 / Actualizat luni, 24 februarie 2014 22:05

UPDATE 22:00 Mircea Minea l-a atacat pe Ionuţ Chirilă şi la finalul partidei retur cu Steaua, pierdută de Chiajna cu 1-4.

"O să facem o şedinţă în cadrul Consiliului de Administraţie şi vom vedea. E posibil să îl schimbăm pe Ionuţ Chirilă. Echipa are nevoie de un şoc. Îmi pare rău de atitudinea jucătorilor.

N-au jucat nici în tur, nici în retur. Au fost fără voinţă. Vă daţi seama ce o să se spună dacă batem Petrolul? Bine, noi nu putem să batem pe nimeni jucînd aşa", a spus Mircea Minea.

***

Meciul cu Steaua, din această seară, ar putea fi ultimul pentru Ionuţ Chirilă pe banca celor de la Concordia Chiajna.

Mircea Minea, primarul Chiajnei, nu a trecut peste eşecul echipei sale din Ghencea, 0-4 cu Steaua, şi l-a atacat pe tehnicianul echipei sale chiar înainte de startul partidei retur.

"Sînt foarte supărat pe domnul Chirilă. El s-a predat în tur, şi-a dat chiloţii jos cu Steaua", a răbufnit Minea la sportro, lăsînd să se înţeleagă că îl va demite pe Chirilă, dacă echipa sa nu va pune probleme campioanei.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (30)
shab
shab  •  25 Februarie 2014, 02:14
Postat de fcd18 pe 25 Februarie 2014, 01:00

Amuzant cum spurcaţii îi iau apărarea cu atâta ardoare lui Chirilă. Oare de ce?

Pai e dinamovist de-al lor.

fcd18
fcd18  •  25 Februarie 2014, 01:00

Amuzant cum spurcaţii îi iau apărarea cu atâta ardoare lui Chirilă. Oare de ce?

shab
shab  •  25 Februarie 2014, 00:51
Postat de adriann_ pe 24 Februarie 2014, 23:55

Oita barsana, problema nu e faptul ca o echipa cum e Chiajna a pierdut cu Steaua. ATITUDINEA jucatorilor Chiajnei pe durata acestor doua meciuri soldate cu infrangeri la scor a demonstrat, dincolo de orice dubiu, ca a fost vorba de doua blaturi penibile. Daca nea primaru' il demite pe Chirila o sa fie clar si cine a facut blatul.

Voi sa ii multumiti lui Copos ca v-a lasat balta sa picati in B, ca altfel acum citeam acelasi articol despre Viorel Moldovan.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează
Close