FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRE

„Am stat pe afară, văd altfel lucrurile” » Ionuț Lupescu, tentat să facă o mișcare surprinzătoare în carieră: „Nu pot să spun că aș refuza”

Ionuț Lupescu / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor
Ionuț Lupescu / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat joi, 14 septembrie 2023 08:47 / Actualizat joi, 14 septembrie 2023 10:44

Ionuț Lupescu, fost component de marcă al „Generației de Aur”, ajuns la 54 de ani, e gata să lase fotbalul pentru politică!

E dezvăluirea pe care fostul mare internațional a făcut-o miercuri seara, în cadrul unei emisiuni televizate. Lupescu spune că e pregătit să-și pună cunoștințele dobândite în străinătate în slujba unui proiect din sfera politică. Asta după, ce în 2018, a candidat, fără succes, la președinția Federației Române de Fotbal. 

La acel moment, „Kaiserul” a beneficiat de susținerea unor nume grele din PSD, inclusiv de sprijinul lui Liviu Dragnea.

„Nu pot să spun că aș refuza intrarea în politică. De 50 de ani fac fotbal. Am făcut aproape totul aici. Sper să mai am de trăit 20-25 de ani.

Stau să mă gândesc: fac numai fotbal sau mă apuc și de altceva? Cu cât îmbătrânești, te mai uiți și la altceva, vezi că sunt lucruri care nu merg. Am mai stat și pe afară, văd altfel lucrurile”, a spus „Kaiserul”, la emisiunea „DigiSport Special”. 

Lupescu propune o schimbare radicală în Superligă! Cum s-ar desfășura campionatul: „Am fi în formă maximă în preliminarii, ar ajuta și naționala!”
PROPUNERE
Lupescu propune o schimbare radicală în Superligă! Cum s-ar desfășura campionatul: „Am fi în formă maximă în preliminarii, ar ajuta și naționala!”

Ionuț Lupescu: „M-a deranjat foarte mult că n-am intrat în Schengen”

Ionuț Lupescu a continuat: „M-a deranjat foarte mult că n-am intrat în Schengen. Un mare minus, nu mi-a plăcut cum ne-am pregătit. Dacă văd un proiect care nu are legătură cu fotbalul și mă regăsesc în el, nu am nicio problemă. Am făcut 10 ani politică sportivă, deci n-am probleme”, a mai spus acesta. 

Până să candideze la președinția FRF, Ionuț Lupescu a lucrat timp de șase ani și jumătate pentru UEFA, pe postul de director tehnic. În 2018, a candidat la alegerile pentru șefia Federației, însă a fost învins într-o manieră covârșitoare de Răzvan Burleanu. 

La un an după alegeri, la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, Lupescu spunea că este exclusă varianta ca el să revină în fotbalul românesc, după dezamăgirea trăită în 2018:

„Niciodată nu mă întorc! Gata! Am oferit o dată ajutorul, dar dacă nu s-a vrut, nu mai vin. Ajunge! De ce să vin? Să mă înjure și să mă trădeze?”, mărturisea Lupescu. 

VIDEO Ionuț Lupescu: "M-am lăsat de antrenorat din cauza blaturilor! Se mințeau cumpărând meciuri"

Citește și alte știri de actualitate: 

George Simion, prima reacție după scandalul de la România - Kosovo: „Îmi cer scuze pentru această asociere”

Lupescu a găsit o soluție revoluționară pentru redresarea fotbalului românesc: „Poate ar trebui să facem acest lucru. Așa am fi în formă maximă în preliminarii”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
costeltudor
costeltudor  •  15 Septembrie 2023, 06:40

Efectiv NU înțeleg de ce îl tot băgați in fata pe acest NEICA-NIMENI ? Spune-ți o singura realizare a lui după ce a abandonat fotbalul ! In comparație cu Burleanu , care este un intelectual rasat , Lupescu trebuie sa mai meargă pe la școala , are lipsuri imense !

Hcm27
Hcm27  •  14 Septembrie 2023, 15:15
Postat de boierasul pe 14 Septembrie 2023, 13:35

Și cu politica este o loterie))) daca se bagă în" blocul cleptomanilor" (PNL - PSD =USL)......)))))

Pai tu crezi ca o sa câștige altcineva alegerile în tara, de la anul, în afara cleptomanilor?Te înșeli amarnic, dacă asta crezi.Vorba lui Stalin, mare dreptate avea:nu contează cine votează, contează cine numără voturile!

boierasul
boierasul  •  14 Septembrie 2023, 13:35
Postat de Hcm27 pe 14 Septembrie 2023, 11:00

Ionuț, baiat deștept, ca de obicei!Si-a dat seama ca intand în politica are șanse mult mai mari sa-i ia locul lui Burleanu.O ia prin "invăluire", dacă "direct" nu s-a putut.Daca Burleanu "nu se califica" nici la acest CE si, cu siguranță, nici la viitorul CM, va fi "lasat din brate" de susținătorii politici, care-l vor prefera pe Ionuț Lupescu, pe care-l vor considera "salvatorul fotbalului romanesc"

Și cu politica este o loterie))) daca se bagă în" blocul cleptomanilor" (PNL - PSD =USL)......)))))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează