FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, refuzat și de Ionuț Luțu: „Mi-a zis că încă nu știe să sape bine și să stropească” :D

Fotomontaj GSP.RO
Fotomontaj GSP.RO

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 iunie 2019 12:54

Bogdan Andone a fost prezentat azi ca noul antrenor al celor de la FCSB. (Detalii AICI). În conferința de presă de la palatul său, Gigi Becali a dezvăluit că a vrut să-l pună antrenor pe Ionuț Luțu, dar că și fostul mijlocaș ofensiv l-a refuzat, după Dică și Iordănescu jr. 

„Am vrut să-l pun pe Luțu, să sape și el la vie. Dar a zis că nu e gata, că nu e pregătit. Luțu nu știe să sape bine, nu știe să stropească. Ce, mi-e rușine? Mint? Fur ceva dacă-l pun pe Luțu? O să-l vedeți pe Luțu în câțiva ani. O să fie piatra ce mai tare, dar nu încă nu e pregătit”, a declarat Gigi Becali.

Ionuț Luțu, 43 de ani, va obține licența PRO în două luni, iar până acum și-a făcut practica la grupele de juniori ale roș-albaștrilor.

Vezi și:

Gigi Becali a anunțat prima plecare de la FCSB, în ziua în care l-a prezentat pe Bogdan Andone: „Matei a fost cuminte și a semnat rezilierea”

VIDEO+FOTO Bogdan Andone, prezentat azi la FCSB! Gigi Becali: „Dacă sapă via și îmi dă vin bun, îi sărut mâna! Dacă nu, vine patronul și dă bătaie”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
chris_bu67
chris_bu67  •  05 Iunie 2019, 17:50
Postat de chromophobia pe 05 Iunie 2019, 16:40

Steaua a murit

vesnica pomenire,din neam in neam!

0kay
0kay  •  05 Iunie 2019, 17:32

Din cate stiu becali nu are vie , are oi. Deci lutzu ,e cioban, inca nu stie sa pasca si sa mulga berbecii. *** .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

chromophobia
chromophobia  •  05 Iunie 2019, 16:40

Steaua a murit

Vezi toate comentariile (8)
Comentează