FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a anunțat prima plecare de la FCSB, în ziua în care l-a prezentat pe Bogdan Andone: „Matei a fost cuminte și a semnat rezilierea”

Florentin Matei, în dreapta, va părăsi echipa roș-albastră
Florentin Matei, în dreapta, va părăsi echipa roș-albastră

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 iunie 2019 12:06

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a susținut astăzi o conferință de presă la palatul său din Pipera, în care l-a prezentat în funcția de antrenor pe Bogdan Andone.

Pe parcursul conferinței, la care a participat și Mihai Stoica, directorul sportiv al echipei, Becali a anunțat și că FCSB i-a reziliat contractul mijlocașului Florentin Matei (26 de ani).

Avea 20.000 de euro salariu, eu credeam că are 15.000. A fost cuminte și a semnat rezilierea”, a spus Gigi Becali, în timpul declarațiilor avute azi. 

Ieri, Becali se plângea că Matei n-ar vrea să renunțe la contract și că vrea 3 salarii în avans ca să rezilieze. „Ce, ești cerșetor?”, l-a jignit Gigi pe fotbalist. 

De la venirea sa din iarnă, Florentin Matei a bifat doar 6 meciuri în tricoul roș-albaștrilor. Nu a înscris niciun gol, iar pe final de sezon a pierdut inclusiv contactul cu banca de rezerve. 

FCSB s-a mai despărțit în această vară de mijlocașul Adrian Stoian (28 de ani) și de vârful Raul Rusescu (31). 

Vezi și: Ieri uriași, azi pitici » Gigi Becali pune serios umărul la decăderea unui mare club: de la Ienei și Iordănescu la Teja și Bogdan Andone!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
breitner
breitner  •  05 Iunie 2019, 12:43

Un fariseu si antrenorul Sau asa!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close