FOTBAL  »  Superliga  »  ȘCOALA DE ANTRENORI

Întâmplare hilară cu Luțu » A copiat CV-ul unui coleg când s-a înscris la Școala de Antrenori: „Lasă, mă, că ăștia nu își dau seama, suntem amândoi stângaci. Merge!”

Ionuț Luțu
Ionuț Luțu

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 noiembrie 2022 11:43 / Actualizat duminica, 13 noiembrie 2022 12:33

Marian Aliuță, fostul fotbalist al Stelei, a povestit cum a încercat Ionuț Luțu să copieze când s-a înscris a Școala de Antrenori.

Cei doi foști jucători ai echipei roș-albastre s-au înscris în același timp la cursurile Școlii de Antrenori, iar Aliuță a dezvăluit cum încerca Luțu să îi copieze CV-ul.

Bănel Nicoliță, propunere pentru Becali: „L-aș transfera instant. Nu mai găsești ca el în România”
FCSB
Bănel Nicoliță, propunere pentru Becali: „L-aș transfera instant. Nu mai găsești ca el în România”

Poveste hilară cu Luțu la Școala de Antrenori

„Eu cu el Luțu la Școala de Antrenori, imediat după ce ne-am lăsat. El lângă mine, ne dau fișa să ne facem fiecare CV-ul. Eu am început să trec datele, tot, pe unde am jucat. Îl vedeam că tot se uita.

El copia, prostul. Ne-au zis: «Să vă treceți echipele pe unde ați jucaț». El nu înțelegea: «Ce CV, tată, că nu înțeleg».

A trecut tot ce am trecut eu la mine și după aia ce crezi că zice? «Lasă, mă, că ăștia nu își dau seama, suntem amândoi stângaci. Merge!». Și a dat fișa așa, n-a schimbat-o.”, a declarat Marian Aliuță la podcastul „Fiță cu Adiță”.

Claudiu Niculescu: „Luțu a fost cel mai talentat din toată generația”

„Luțu a fost cel mai talentat, nu ca mine sau Danciu! A fost cel mai talentat din toată generația noastră. Eu am stat cu Ionuț și în cameră, am fost și colegi de clasă în liceu. Rar mi-a fost să văd un așa mare talent. Dacă avea mintea de acum, cu siguranță era al doilea Hagi! Un om extraordinar, pur și simplu. 

Are o carismă și indiferent ce făcea nu puteai să te superi pe el. Iar ca fotbal, la juniori era spectacol! Spectacol, spectacol, ce putea să facă cu adversarii. Era incredibil. Am multe întâmplări cu el”, a declarat Claudiu Niculescu la „Prietenii lui Ovidiu”.

Citește și:

Rotaru, prima reacție după ce Rădoi a exclus 4 grei din lot: „Plecarea e o variantă”

A spus tot la TV! A plecat de la Dinamo după un scandal cu Burcă: „Da, l-am înjurat! A avut ceva personal cu mine”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
bl0catu
bl0catu  •  15 Iulie 2023, 16:15

aud mereu prostia asa cu "el era talentat, nene, nu ca noi!" e falsa! se cheama potential de crestere! de aia unii jucatori cand sunt copii sunt considerati mai buni ca Hagi (cazul lui Adrian Pitu cand era copil la Farul, am fost acolo si stiu!) , de exemplu! este vorba si de cat potential de crestere are, e inutil ca e dribleaza cand e copil daca ramane toata viata la acelasi nivel! si mai sunt si altele ca sa devina mare, munca,seriozitate, inteligenta, viata extra-sportiva! cu ce incalzeste ca era un pusti mingicar daca nu a ajuns nimic din el? ala e talent?

penultimul
penultimul  •  13 Noiembrie 2022, 14:10

Hilară e țara asta daca apreciezi că e hilar falsul . Doamna sau domnule din GSP, autor al articolului, cum ar suna titlurile articolelor Emiliei Șercan in varianta dumneavoastră: întâmplari hilare cu Ponta/ Ciuca/tablagii sefi de la Academia de Poliție/noul ministru al MaPN/ fostul ministru al Educației

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  13 Noiembrie 2022, 14:04

Cândva, la " U" Cluj ca să joci trebuia sa duci și carnetul de note de la școală!? Nu sant deloc nostalgic cu anumite practici din aceea vreme dar nici sa fii smecher și " descurcăreți " din ziua de azi când și la TV sau toată mas media promovează nulitățile, vedete de carton ,influenceri, bombe ,staruri etc .etc .

Vezi toate comentariile (5)
Comentează