FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ionuț Negoiță a ajuns la capătul răbdării și amenință: "Nu mai investesc dacă e așa!"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat luni, 24 iulie 2017 17:17

Ionuț Negoiță s-a întâlnit azi cu ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan. Au vorbit despre situația stadionului Dinamo. Patronul "câinilor" amenință cu retragerea în cazul în care stadionul nu se va moderniza.

“Clubul Dinamo este proprietatea statului. Dar este un privat (n.r. - Nicolae Badea) care nu vrea să dea drept statului să construiască un stadion! Consider că Dinamo nu poate avea viitor fără a avea casa lui, la care să plătim chirie cum plătim şi acum, la un stadion din anii '60.

Doamna ministru a fost foarte receptivă şi e foarte interesată să rezolve aceste probleme. Suporterii sunt şi ei interesaţi şi au solicitat şi ei acest lucru. Înţeleg că din partea acelei asociaţii care are drept de folosinţă au tot aşteptat o hârtie care să dea libertatea pentru a se construi stadionul. A venit o hârtie, <suntem de acord să renunţăm la drepturile noastre cât timp se construieşte stadionul.

Mai pe româneşte, construiţi voi stadionul pe terenul statului şi îl folosim noi, nişte privaţi. Nimeni nu îşi asumă lucrul ăsta. Riscăm să nu se construiască stadion la Dinamo, pentru că cineva are un drept de folosinţă foarte dubios.

Bineînţeles, Compania Naţională de Investiţii nu îşi va da acceptul să finanţeze o aşa investiţie. Cei de la minister sunt implicaţi, dar riscăm să nu avem stadion, pentru că cineva se consideră mai presus de lege”, a declarat Negoiţă, conform Ziare.com, care citează news.ro.

Au venit și suporterii

La această întâlnire au participat și câțiva dintre liderii galeriei dinamoviste. Mai mult, aceștia au rămas în discuție cu ministrul Carmen Dan chiar și după ce patronul echipei a plecat.

“Din păcate, în România nimeni nu-şi permite să construiască un stadion. Eu m-am ocupat de echipă, a trebuit să readuc clubul pe linia de plutire. Chestiunea cu stadionul ţine mai mult de suporteri, pentru că suporterii folosesc stadionul.

Singurul lucru pe care îl pot spune este că dacă nu se construieşte un stadion pe care să plătim chirie, ca acum, dar să fie al lui Dinamo, să avem condiţii decente, practic nu mai avem viitor. În ceea ce mă priveşte, eu nu mai investesc absolut nimic.

Liderii de galerii au rămas în continuare la discuţii, să stabilească întâlniri, pentru că e problema lor. Eu îmi fac treaba mea cu echipa”, a mai spus Ionuţ Negoiţă pentru sursa citată.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (129)
chronic
chronic  •  25 Iulie 2017, 10:43

sa ne zica cineva ce a investit negoitza pana acum

306640699727631
Nae Ionescu  •  25 Iulie 2017, 10:26

2. Badea dupa inmormintarea lui tata socru cu medalii pe pernita de catifea si salve de pusti a divortat cazind in brattele unei tute cu mult mai tinere. Bani de bani la care fetita lui cunoscuta cluburilor nu face decit sa cheltuiasca o pensie la citeva minute ore in sir. Amestecati si Dinu si Lucescu in a-si lua parte din acest Club fac orice pentru a distruge. De Dinu intil sa amintesc ca si el si altii detin uniforme de general fara acoperire aducind un prejudiciu hainei militare unde altii au muncit din greu. Statul roman ar trebui sa faca orice sa ia acest club de la *** de la nemernicii care isi bat joc de un club de jucatori de antrenori de suporteri. Lumea nu stie multe si ar fi bine sa stie ca si EL LUCE tot acolo are grad de secu. O alta secatura> l-am crezut om dar nu este. Face pe bolnavu pe batrinul dar se duce doar pentru bani un mercenar de ***. Asa ca Anghelache unchiul fratilor Negoita nu este Alba ca Zapada. A fost om rau si turnatorul de securisti el fiind secure. Aici este un alt conflict. Fratii Negoita nu sint curati si au multe pe constiinta ajunsi acolo tot cu ajutorul secu. De aici toate problemele. UNul ca Tiriac o alta *** crescuta de DInamo nu a bagat un ban acolo ca sa ii salveze sau sa cumpere clubul. Nuuuuu. INterese meschine . Singura sansa este ca statul sa ii ia sa se gasesaca un investor adevarat. se merge pe sufletul unoara dar si asta are limita. *** Badea!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

306640699727631
Nae Ionescu  •  25 Iulie 2017, 10:20

1 Sa fie ceva nou pe malurile Dimbovitei? Nuuuuuuuuuuuuuuu!!! A fost omorit ceausescu daca a fost atunci ca sint suspiciuni si acolo dat fiind ca si acum se cauta singele lui nea nicu ce nu exista nicaieri (haaaaaa!!!) si s-a intimplat degeaba. Cele trei etape ale unei asa zise revolutii spuse de desteptii lumii se aplica perfect si aici. Prima etapa o incep naivii. A doua etapa este continuata de intriganti. A treoa etapa isi are in beneificiarii revolutiei in escroci , banditi si ***. Adica muri al batrin ca sa vina esalonul doi de comunisti. Culianu spunea ca structurile de secu au facut totul pentru debarcare si apoi pentru a prelua totul. Cind Ilescu l-a avut ca povatuitor de noapte pe Caraman cel ce a dat lovitura grea pentru NATO totul se risipeste cind vrei sa vorbesti de libertate de democratie de stat de drept. Uitati-va la cei arestati nu de mult dar si altii care sint liberi ce au facut parte din structurile de secu de la Melescanu la Adrian Nastase sau turnatori ca Albulescu, Besoiu, Caramitru si alti Voiculesti si Aghelesti. Spun asta pentru ca exista o lista a lui Liviu TUrcu cu toti politicienii care au avut grade pina cu unitatile lor militare unde au activat. Asa se face ca la acest Club a ajuns conducator acest Badea om zice-se cu obraz fin. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (129)
Comentează