LIGA 1  ·  DINAMO

Ionuţ Negoiţă a făcut un anunţ surprinzător: "Mihai Teja e un băiat deosebit. Va reveni la Dinamo"

Vineri, 27 Martie 2015, 00:00

Ionuţ Negoiţă, finanţatorul lui Dinamo, cel care l-a demis pe Mihai Teja şi l-a readus pe Flavius Stoican face un anunţ surprinzător.
"S-a discutat că aş fi în relaţii proaste cu Daniel Stanciu. E fals, avem o relaţie bună. Lucrurile sînt ca la început. Ne consultăm, ne asumăm deciziile pe care le luăm, deci nu pot fi probleme.

Despre schimbarea antrenorului... Mi-am dat seama că Teja e un băiat deosebit, dar nu are suficientă experienţă, pentru că Dinamo e un club greu. Sînt convins că va face performanţă şi va reveni la Dinamo, după ce o să mai treacă prin ceva experienţe", a spus Negoiţă pentru Digisport.

Omul de afaceri a spus şi care a fost principalul motiv pentru care a ales ca Flavius Stoican să revină pe banca lui Dinamo.

"Am considerat că revenirea lui Flavius este o continuare, pentru că atunci cînd a plecat, mi-a zis că e epuizat. A avut o perioadă la Dinamo cînd a făcut treabă bună, am fost mulţumit şi i-am respectat decizia de a se retrage, nu am avut discrepanţe mari de păreri.

Am considerat că e cazul să i se mai dea o şansă la Dinamo. Chiar dacă mai sînt unii care îşi dau cu părerea, vreau să spun că atît timp cît eu deţin acest club -deciziile îmi aparţin. Mă consult cu oameni care consider că merită să le cer un sfat, dar eu iau deciziile care consider că mă privesc.

Antrenoratului îi pun întrebări, dar nu impun cine să joace. Avem o strategie, ne dorim ca anumiţi tineri să fie puşi în evidenţă şi încercăm pe cît posibil acel mix între cei cu experienţă şi tineri, pentru că doar cu tineri e greu să faci performanţă”, a mai spus Negoiţă.

 “Lorena mi-a dat coronavirus și atunci am ucis-o”. Anchetatorii italieni au făcut imediat testarea. Care a fost rezultatul

Libertatea

Comentarii (63)

bianconerri  •  30 Martie 2015, 23:11
Postat de gabyzmb pe 28 Martie 2015, 17:59

Oare nenea Negoita e asa pro.st pe cat demonstreaza in declaratiile astea?

Dracu stie. Daca afli ceva in plus, da si tu un bip.

bianconerri  •  30 Martie 2015, 23:10
Postat de unico_biancorossi pe 28 Martie 2015, 00:28

nu iti da nimeni lectii. nu suntem la gradinita. succes in continuare.

De la ce v-ati luat, mai, oameni buni? Nu sunteti inhamati la osia alb-rosie?

bianconerri  •  30 Martie 2015, 23:05

Adu-l maine inapoi.

Vezi toate comentariile (63)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Campionatul Britanic și Openul Scoției

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1