FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Ionuț Negoiță, atacat dur de un fost acționar al lui Dinamo! Anunț-surpriză despre o posibilă revenire: "Dacă duceam eu sau Borcea aici clubul, erau vopsite toate gardurile"

Articol de GSP - Publicat joi, 24 noiembrie 2016 12:24

Vasile Turcu nu exclude varianta unei reveniri la Dinamo. Fostul acționar al "câinilor" crede că echipa a ajuns în această situație doar din vina actualului investitor, Ionuț Negoiță. 

" Dinamo nu mai e ce a fost. Cel mai vinovat este domnul Negoiţă. Clubul a ajuns în această situaţie şi mă doare. Nu ştiu dacă voi fi mai finanţator, vom vedea. Nu pot să spun că mă întorc sau nu mă întorc, echipa are un patron, sunt un simplu suporter acum.

Eu nu vin să fiu de formă acolo, ori vin să fiu campion, ori nu vin. Din păcate, noi românii, nu ştim să respectăm trecutul. Domnul Badea şi domnul Negoiţă ar trebui să se aşeze la masă ca doi bărbaţi şi să discute problemele.

Ambii ar trebui să lase orgoliile pentru binele lui Dinamo. Dacă eu sau Borcea sau Badea băgam clubul în insolvenţă erau vopsite toate gardurile, erau înjurături peste tot. Nu zic că domnul Negoiţă nu s-a implicat, dar e foarte greu pentru un singur om să ţină un club.

Primul lucru e să ai un buget de transferuri, cred că trebuie aduşi vreo 20 de jucători pentru că mai mult de patru-cinci jucători nu merită să fie la Dinamo acum. Şase milioane de euro - transfer de jucători - plus salarii, plus alte cheltuieli.

Îţi trebuie vreo 12 milioane de euro în primul an, apoi revii pe la 6-7 milioane. Dar cu bugetul ăsta poţi să iei campionatul în România, dar nu se face nimic în Europa. La cum îl simt eu pe domnul Negoiţă, el nu e un om de echipă. Înainte eram un grup de prieteni", a declarat Vasile Turcu pentru ProSport.

Playtech: BOMBĂ! Ce îi cerea „amantul” Irinei Tănase înainte să se vadă. Liviu Dragnea parcă a presimțit ceva


Comentarii (10)
198403433930462
Negoescu Ion Bebe  •  24 Noiembrie 2016, 22:58

dl turcu PT TOT CE AI FACUT ( SI AI PROFITAT ) PT DINAMO *** SI Borcea CIT SI LIPITOAREA ASTA DE badea CARE TOATA VIATA ATI STIUT DOAR SA BAGATI CLUBUL ASTA ÎN MOCIRLA IAR SANSA NOASTRA A CELOR CARE CHIAR SUFERIM PT ACEST CLUB A VENIT ACEST DOMN NEGOITA SI A SALVAT CLUBUL DE LA DEZASTRU. DACA NU ERA NEGOITA AM FI AJUNS MAI RAU DECIT RAPIDUL DIN CAUZA VOASTRA IAR ACUM LIPITOAREA DE OFTICA CA ISI REVINE ACEST CLUB MAI VREA SI EL 2 MIL DE EURO CA NU IA AJUNS CIT A ***. OARE NU SE GINDESTE LA JUDECATA DIVINA?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

balauru48
balauru48  •  24 Noiembrie 2016, 17:36

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

seychelles
seychelles  •  24 Noiembrie 2016, 17:17

A vorbit si nea ***, cu cele 40 de cuvinte din vocabular. Gah-gah-gah, m-ati inteles, eu sunt finantator, gah-gah-gah. Mare. Gah-gah-gah.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează