FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV // VIDEO Și-a văzut Dan Șucu interesul? Ionuț Negoiță e sigur: „Altfel, n-ar fi venit la Rapid!” + nemilos în scandalul momentului

Dan Șucu, acționarul majoritar al Rapidului +6   FOTO
Dan Șucu, acționarul majoritar al Rapidului

Articol de , , - Publicat joi, 29 februarie 2024 18:04 / Actualizat vineri, 08 martie 2024 01:56

Ionuț Negoiță, fost patron la Dinamo timp de mai bine de șapte ani, a vorbit în interviul acordat Gazetei despre proiectul derulat de Dan Șucu la Rapid. Ex-finanțatorul „câinilor” e convins că șeful giuleștenilor n-ar fi intrat sub nicio formă în fenomen dacă giuleștenii n-ar fi beneficiat de un stadion modern.

Ieșit din prim-plan în fotbal, mai nou pe cai mari în imobiliare, Negoiță a făcut o comparație între momentul în care a preluat pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo și venirea lui Dan Șucu la Rapid. Despre care spune că n-ar fi fost posibilă dacă în Giulești n-ar fi fost construit un stadion modern din bani publici.

Ionuț Negoiță îi ridiculizează pe Ion Țiriac și Mircea Lucescu: „Vor Dinamo, dar nu pun un ban la club!”
DINAMO
Ionuț Negoiță îi ridiculizează pe Ion Țiriac și Mircea Lucescu: „Vor Dinamo, dar nu pun un ban la club!”

Ionuț Negoiță, întrebat despre „modelul Dan Șucu”: „N-ar fi venit dacă Rapid n-avea stadion nou!”

„Trebuie să recunosc că aș compara momentul când am intrat la Dinamo cu situația când ești îndrăgostit și nu mai vezi prea multe. Intri cu sufletul. Cu siguranță la fel e și cu domnul Șucu, altfel nu intri...

Sunt convins că dacă Rapid nu avea stadion propriu, și unul cu standarde ridicate, nu ar fi venit! Poate și pentru Dinamo va fi o resetare. Din păcate, nu vedem că se mișcă mare lucru”, a spus Negoiță, în dialog cu GSP.

Ionuț Negoiță, despre escapada rapidiștilor: „Afli a doua zi că unii pe care îi plătești regește n-au nicio problemă”

Tot pe subiectul Rapid, Ionuț Negoiță a fost întrebat cum ar fi gestionat cazul petrecăreților Albu și Borza, fotbaliștii surprinși în club după înfrângerea alb-vișiniilor de la Iași:

Asta denotă cât de mult e atașat acel jucător, cât de profesionist e. Dacă ești profesionist, după o înfrângere, în principiu, îți torni cenușă în cap.

Asta e o latură a fotbalului care generează frustrări... Faci eforturi mari ca să faci rost de bani, să susții, să fie bine, dai telefoane, stai până noaptea târziu... Și afli a doua zi că unii pe care-i plătești regește n-au nicio problemă!

Știu ce înseamnă, că am pățit-o de multe ori. Din păcate, profesionalismul în România, și din punctul acesta de vedere, lasă de dorit”.

Alexandru Albu și Andrei Borza (cu spatele) în club la Iași
Alexandru Albu și Andrei Borza (cu spatele) în club la Iași
Alexandru Albu în club la Iași
Alexandru Albu în club la Iași
Alexandru Albu în club la Iași
+2 FOTO

Negoiță a pățit-o la Dinamo: „Au fost multe, inclusiv unele acoperite”

Fostul boss din Ștefan cel Mare spune că s-a izbit și la Dinamo de astfel de escapade. Unele dintre ele au rămas nepedepsite.

Merită excluși din lot, obligatoriu! Sancționați cu minimum 10%! N-ai voie să faci așa ceva!

Au fost multe și la Dinamo, inclusiv unele acoperite de așa-zișii reprezentanți ai clubului, care trebuiau să sfătuiască și să spună, dar am aflat ulterior că eu împreună făceau lucruri...

Te întrebai: «Nu erai tu ăla care la televizor spunea...»? Din păcate, în România se întâmplă des genul ăsta de abordări. Nu dau nume!”, a mai spus Negoiță în interviul acordat Gazetei Sporturilor.

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV Rapid a luat decizia! Pe ce stadion se va juca derby-ul cu FCSB

VIDEO cu bătaia din Giulești » Fanii Stelei, conflict sângeros cu rapidiștii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
88gore88
88gore88  •  29 Februarie 2024, 20:38

Sa vezi tavaleala,smiorcaieli si autopropuneri la toti "dinamovistii dispusi sa investeasca" atunci cand incepe constructia noului stadion.Daca va incepe vreodata...

VardyParty
VardyParty  •  29 Februarie 2024, 20:34

Pana si un ceas furat de la Stat arata ora exacta de doua ori pe zi. Mai zi-ne Nea Negoitsa, mai zi-ne!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează