FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Ionuț Negoiță n-a mai suportat și a ieșit la atac: „Toți sunteți pricepuți pe banii mei! Am omorât pe cineva? Ascultați toate lichelele”

Ionuț Negoiță este conducătorul lui Dinamo din 2013
Ionuț Negoiță este conducătorul lui Dinamo din 2013

Articol de GSP - Publicat luni, 20 aprilie 2020 07:53

Ionuț Negoiță (48 de ani), conducătorul lui Dinamo, i-a criticat dur pe cei care îi contestă activitatea din fruntea clubului din „Ștefan cel Mare”.

  • Marți va fi întâlnirea decisivă dintre Negoiță și cei din Asociația „Dinamoviști pentru Dinamo", care au trimis o scrisoare de intenție către actualul finanțator al clubului
  • Ionuț Negoiță vrea să le cedeze lor tot pachetul de acțiuni pe care îl controlează la Dinamo, aceasta după ce a mai dat 10 la sută fanilor angrenați în programul socios „DDB", care au virat deja peste 210.000 euro în conturile echipei

„Un club de fotbal trebuie menținut financiar, pe banii altora toți suntem foarte pricepuți, avem idei, comentăm, iar când să punem banii, mult mai puțini decât suma pe care am investit-o eu deja, mai uităm că suntem mari dinamoviști. Dinamo le-a oferit multora foarte multe, i-a lansat și nu sunt în stare să dea 1.000 de euro pe un abonament. 

Haideți să schimbăm puțin, se face mult rău fotbalului dacă tot atacăm oamenii care bagă bani. Consider că nu trebuie să mai continui ce am făcut până acum. Am omorât pe cineva, ca să stau cu toți nebunii? Dacă stați să ascultați toate lichelele... Am virat peste 3 milioane de euro în club, ca să luăm licența, când am ajuns la echipă. 

Nu ce zic lichelele astea. Dinamo are 41 de milioane de euro capital social. Clubul a făcut profit, sunt bani care s-au dus ca să se suțină cheltuielile. Dacă am făcut bani, e o greșeală, dacă nu am făcut, iar e o greșeală. Luați clubul dumneavoastră pe un leu și faceți profit. Să vină cei care au bani și comentează", a spus Negoiță la TV Digi Sport.

Ionuț Negoiță: „Suporterii au rămas singura șansă pentru Dinamo”

De asemenea, Negoiță le-a transmis fanilor dinamoviști să se grăbească, întrucât acesta nu mai dorește sub nicio formă să fie responsabil pentru ce se întâmplă la gruparea din „Groapă”.

Dacă dinamoviștii vor să aibă Dinamo, trebuie să se miște repede, eu sunt în afara jocului de mai mult timp, am tot sperat după unii, cum să îi numesc, băgători de seamă... Am tot sperat că se va materializa ceva și uite că suporterii au rămas singura șansă pentru Dinamo.

Eu îmi reproșez mai multe, în primul rând că am intrat la Dinamo, din păcate oamenii au memoria scurtă și nu pot să aprecieze. Nu mai contează, am salvat-o și mă bucur că am menținut-o până acum”, a mai declarat Negoiță.

1 leue suma pe care reprezentanții ADPD se oferă să o ofere pentru pachetul majoritar de acțiuni al clubului. Suma este cea solicitată recent chiar de Negoiță

Ionuț Negoiță a decis să vândă Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Ionuț Negoiță se joacă cu nervii suporterilor: „Între timp, s-a mai adăugat ceva la datorii”

FCSB râde de planul suporterilor lui Dinamo: „E o cârpeală! Vrei să cumperi ceva și nu ai bani”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
thelegend.
thelegend.  •  20 Aprilie 2020, 17:43
Postat de seychelles pe 20 Aprilie 2020, 13:31

Bai ***, Dinamo are 7.6 milioane de lei creante la firme din cadrul grupului tau, asa cum atesta bilantul contabil pe 2019. Plus alte 4.7 mn de lei creante in avans. Plateste-ti, bai *** datoriile catre Dinamo si clubul nu are nevoie de tine. Dinamo are 7000 de lei datorii catre firmele tale in timp ce tu ai 7.6 milioane de lei datorii catre club! Pentru ce a platit clubul 9.3 milioane de lei in 2019 in capitolul 'Alte cheltuieli de exploatare', pe langa cele 16 mn cheltuieli cu personalul? In ce competitii ai jucat tu, bai gainare, de are clubul asemenea cheltuieli (>2 mn de euro) sau o buna parte din ele sunt costul fripturilor si ciorbei de potroace de la RIN? Mai taci dracului, vorbesti tu, un neica nimeni, despre club. L-ai dus definitiv la sapa de lemn cu angajatii tai incompetenti si dai lectii! Du-te si te plimba prin parc cu frate-tu, aratati foarte bine impreuna cit de *** e familia extinsa Negoita.

sa nu mai zicem ca in acesti 7 ani de cand este la club, si-a scos profitu demult, e pe plus cu vreo 12-13 milioane lejer , asa ca negoita, sa ne iei mi1elu la tranta ord1narule, sper ca marti sa nu te mai vad la Dinamo

thelegend.
thelegend.  •  20 Aprilie 2020, 17:41

Dar tu nu ai distrus ma clubu lichea umana, se pare ca esti si jepcar, furi din conturile clubului, tu n-ai bagat ba baiatule niciun ban, nu ai adus niciun jucator pe bani, ba niciunu, nu ai dat nimic, datoriile alea sunt tot catre tine, cum e posibil ??

2036290743290484
Ion Marin  •  20 Aprilie 2020, 16:42

E complicat , e foarte complicat pentru Dinamo.Scriu de vreo 7 ani si pentru Nea Goita si pentru suporterii lui Dinamo , dar nimeni nu a luat in seama nimic, sa nu mai vorbesc de caposenia lui Nea Goita, pacat!Branza buna in burduf de caine, cam asta a fost Nea Goita petru Dinamo.Suporterii s au miscat incet , daca timp de 7 ani adunau bani de la toti cei care sunt dinamovisti si de la unii care doreau si puteau sa sposorizeze clubul, acum nu erau probleme , dar s au multumit cu pica para malaiata in gura lui natafleata.Au asteptat sa vina vanatorul hocheist Tiriac si rapidisto stelistul Lucescu, care nici el nu stie ce este , dar numai dinamovist nu este, sa salveze clubul , astia au primit enorm de la acest club , iar ei cand clubul care i a facut celebrii are nevoie,stau cu spatele la el.Suporterii daca vor ca echipa sa mai existe trebuie in al 12-lea ceas sa se mobilizeze sa stranga oameni si bani in jurul clubului in regim de urgenta.Daca Porumboiu e disponibil sa mearga dupa el la Vaslui si sa l roage sa preia Dinamo de la Nea Goita.E un tip serios si ambitios , stie fotbal si cred ca a invatat din greselile pe care le a facut la Vaslui.Dragi suporteri , mergeti cu palaria in mana si la Badea , Borcea , A.Nastase si la altii si ceretii le bani si publicati in presa lista de solicitari si cat a dat fiecare , faceti asta pana nu e prea tarziu, cereti le si celor 2 , Lucescu si Tiriac , sa vedem cat dau ei.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează